Fotbalistul-parior, "crucificat"! 2 ani pe bară și 300.00 lei penalitate

248
Fotbalistul-parior,

Articole recomandate

Atacantul Mihai Voduț a fost suspendat doi ani din orice activitate legată de fotbal după ce a fost găsit vinovat că a jucat la pariuri, a anunțat, astăzi, Comisia de Disciplină și Etică a Federației Române de Fotbal.

Totodată, Voduț, care a jucat în acest campionat la Chindia Târgoviște, este obligat să plătească o penalitate sportivă de 300.000 de lei.

"Admite sesizarea formulată de reclamanta Federația Română de Fotbal, prin Secretar General împotriva pârâtului Voduț Mihai. În baza art. 60 alin. 5 din Regulamentul Disciplinar, se sancționează pârâtul Voduț Mihai cu măsura interzicerii oricărei activități legate de fotbal pentru 2 ani și obligarea la plata unei penalități sportive în cuantum de 300.000 de lei. Executorie în ce privește penalitatea sportivă și executarea sancțiunii interzicerii oricărei activități

legate de fotbal începând cu data pronunțării acestei hotărâri, în temeiul art. 117 alin. 2 din Regulamentul Disciplinar", se arată în hotărârea comisiei.

Pe 22 ianuarie, FC Viitorul îi rezilia contractul lui Voduț după ce apăruseră informații că fotbalistul ar fi pariat pe meciurile echipei sale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4706 secunde