Fotbaliștii lui Arsenal refuză reducerile salariale

791
Fotbaliștii lui Arsenal refuză reducerile salariale - arsenal-1586866778.jpg

Articole de la același autor



Jucătorii echipei engleze de fotbal Arsenal Londra refuză reducerile salariale propuse de conducerea clubului, pentru a face față efectelor crizei generate de pandemia de coronavirus, informează presa britanică.


Potrivit cotidianului The Telegraph, cei mai importanți jucători ai "tunarilor" nu sunt dispuși să facă niciun sacrificiu financiar, refuzând categoric tăierile salariale, în ciuda mai multor demersuri în acest sens ale responsabililor lui Arsenal.


Ziarul englez scrie că oficialii grupării de pe Emirates Stadium le-au cerut jucătorilor să accepte o scădere salarială de 12,5% pentru următoarele 12 luni, oferindu-le totodată posibilitatea ca aceștia să recupereze diferența dacă vor semna noi contracte cu Arsenal sau în momentul în care vor fi vânduți altor cluburi.


The Telegraph precizează, totodată, că reducerea salarială ar scăderea la 7,5% în cazul în are Arsenal s-ar califica în Europa League și va fi anulată definitiv de o eventuală calificare în Liga Campionilor.


Reducerea de 12,5% ar fi echivalentul a aproximativ 25 milioane de lire sterline, o economie binevenită pentru un club care plătește anual salarii de 230 milioane de lire sterline. Un cost care a fost descris de directorul clubului Arsenal, Josh Kroenke, fiul acționarului majoritar al clubului, Stan Kroenke, drept "o factură a salariilor demnă de Liga Campionilor pentru un buget de Europa League".




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.9083 secunde