Fotbalist transferat pe milioane, depistat pozitiv cu COCAINĂ

198
Fotbalist transferat pe milioane, depistat pozitiv cu COCAINĂ - fotbal-1472990746.jpg

Articole recomandate

La 12 ani de la cazul lui Adrian Mutu, un nou fotbalist a fost depistat pozitiv cu cocaină! Jucătorul ecuadorian Jose Angulo a picat testul antidoping susținut pe 20 iulie la fosta sa echipă, Independiente del Valle, anunță cotidianului spaniol Diario Record.


Vestea-bombă vine după ce fotbalistul tocmai fusese transferat de spaniolii de la Granada în schimbul a 4 milioane de euro. Informația a fost confirmată și de oficialii Granadei, prin intermediul unui comunicat postat pe site-ul echipei. "Confederația Sud-Americană de Fotbal (CONMEBOL) ne-a înștiințat că rezultatul probei B în cazul fotbalistului Jose Angulo a confirmat depistarea substanțelor interzise în corpul acestuia", au scris spaniolii pe site.

Angulo riscă o suspendare de doi ani. Șefii Granadei nu au stat pe gânduri și, după aflarea veștii, au luat decizia de a-l suspenda pe ecuadorian până la efectuarea probei B.

Jose Angulo s-a alăturat formației antrenate de Paco Jemez în luna august. Acesta a fost adus de la clubul ecuadorian Independiente del Valle, finalista din acest an a Copei Libertadores. Fotbalistul de 21 de ani nu a jucat niciun minut până acum pentru Granada, scrie stiripesurse.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 31 August 2016
Stire din Sport : Steaua vinde în Serie A
Pagina a fost generata in 0.4568 secunde