Fotbal / România vs Spania: 2000 de bilete, disponibile online. Ele au fost returnate de iberici

212
Fotbal / România vs Spania: 2000 de bilete, disponibile online. Ele au fost returnate de iberici - suporteri-1566579912.jpg

Articole recomandate

Federația Română de Fotbal a anunțat că aproximativ 2.000 de bilete la meciul România - Spania, reprezentând parte din cota alocată inițial forului oaspete pentru suporterii spanioli, au fost returnate și sunt disponibile spre vânzare, doar online, pe site-urile bilete.frf.ro și bilete.ro.


Prețurile biletelor din zona peluzei Nord în care erau alocate locurile sunt cele inițiale, 35 lei la inelele 1 și 2, respectiv 40 lei la inelul 3.


Acestea sunt ultimele bilete disponibile la partida România – Spania, din 5 septembrie, de pe Arena Națională. Așa cum FRF a anunțat săptămâna trecută, înainte ca federația spaniolă să renunțe la o parte din locurile rezervate, jocul se va disputa cu casa închisă.


Singura posibilitate ca anumite locuri să mai devină disponibile va fi în cazul în care diferite comenzi sunt fie anulate, fie refuzate în momentul livrării.


La 5 septembrie, în ziua partidei, casieria din bulevardul Basarabia va deveni punct de informare pentru suporteri. Aceștia pot afla diferite informații sau pot, în cazul unor erori, să preschimbe biletele pe care le dețin (pentru modificarea titularului sau a unor date incorecte). Punctul de informare va fi deschis între orele 12:00 și 21:45.


Porțile stadionului se vor deschide începând cu ora 19:45. Înaintea jocului, în incinta complexului Arenei Naționale, FRF împreună cu sponsorii și partenerii săi vor organiza o zonă dedicată suporterilor, cu numeroase activități interactive și premii speciale. Accesul în Arena Fanilor va fi permis numai pe baza biletului de intrare la meci.


Pe de altă parte, pe site-urile oficiale bilete.frf.ro și bilete.ro sunt în continuare disponibile bilete la partida România – Malta, din 8 septembrie, din preliminariile Euro-2020. Accesul pentru jocului de pe stadionul "Ilie Oană" din Ploiești, programat la ora 19:00, costă între 25 lei (peluze) și 50 lei (tribune).


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7206 secunde