Fotbal / România - Lituania 3-0. Tricolorii au defilat la Ploiești

99
Fotbal / România - Lituania 3-0. Tricolorii au defilat la Ploiești - litu-1542537495.jpg

Articole de la același autor

Victorie fără drept de apel obținută de România, în penultimul meci din Liga Națiunilor. "Tricolorii" au învins Lituania cu 3-0, într-o partidă în care George Pușcaș a marcat primul gol la națională, iar Ianis Hagi și-a făcut debutul.


Echipa lui Cosmin Contra rămâne astfel neînvinsă în noua competiție organizată de UEFA și a urcat pe locul 2 în grupă, înaintea ultimei etape, când va juca împotriva Muntenegrului, la Podgorica.


La Ploiești, în fața unui stadion gol, jucătorii lui Contra au deschis scorul încă din minutul 7. Titularizat în premieră la selecționata de seniori, George Pușcaș a înscris primul său gol, din pasa lui Alex Chipciu.


Marcator în prelungirile turului de la Vilnius, Alex Maxim a fost aproape să îl învingă din nou pe Setkus, însă a trimis în bară. Apoi, portarul oaspeților a avut o intervenție spectacuoasă la șutul lui Claudiu Keșeru.


Goalkeeperul lituanian nu a mai avut ce face în startul reprizei a doua, când atacantul lui Ludogorets a înscris din apropiere, la capătul unei faze superbe create de Nicolae Stanciu și Maxim.


Stanciu a rezolvat soarta partidei în minutul 65, când a marcat direct din lovitură liberă. Până la final, a mai fost timp și de debutul lui Ianis Hagi, iar oaspeții au terminat meciul în 10 oameni. Novikovas a fost eliminat în minutul 88.


"Tricolorii" au adunat 9 puncte în urma acestui succes, dar rămân în spatele liderului Serbiei. Ca să urce pe primul loc, românii sunt obligați să câștige în Muntenegru, iar Serbia să nu câștige acasă cu Lituania.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9485 secunde