Fotbal / Real Madrid câștigă pentru al treilea an consecutiv finala Champions League

130
Fotbal / Real Madrid câștigă pentru al treilea an consecutiv finala Champions League - poza-1527399923.jpg

Articole recomandate

Real Madrid reușește performanța să câștige pentru al treilea an consecutiv finala Champions League. Meciul cu Liverpool, desfășurat pe Stadionul Olimpic din Kiev, s-a încheiat la scorul de 3-1 și a adus unul dintre cele mai frumoase goluri, probabil, din istoria acestui sport. Performanța îi aparține galezului Gareth Bale.


 Zinedine Zidane este primul antrenor care obține trei trofee europene consecutiv, iar Cristiano Ronaldo, primul fotbalist din istorie care câștigă de cinci ori Liga Campionilor.


Zidane a declarat, sâmbătă seară, că echipa Real Madrid a realizat o performanță extraordinară prin câștigarea de trei ori la rând a Ligii Campionilor, a treia oară consecutiv. "Ceea ce trăim este o nebunie, nu am cuvinte. Le-am spus jucătorilor să savureze momentul, nu vor mai trăi așa ceva", a spus Zidane.


Căpitanul echipei Liverpool, Jonathan Henderson, a spus că jucătorii formației engleze trebuie să fie mândri că au jucat finala Ligii Campionilor, chiar dacă au pierdut. "Fotbalul merge înainte. Trebuie să fim mândri că am ajuns aici. Va durea o vreme, dar trebuie să continuăm. Nu am fost destul de buni în seara asta, dar sunt mândru de coechipierii și fanii noștri. Sper ca de acum să ajungem în cât mai multe finale posibile", a declarat Henderson.

Golurile partidei au fost marcate de Karim Benzema ’51 și Gareth Bale ’64, ‘83 pentru Real Madrid, respectiv Sadio Mane ’55 pentru Liverpool.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.1184 secunde