Fotbal / Meciul CSM Poli Iași - Astra Giurgiu a fost amânat

65
Fotbal / Meciul CSM Poli Iași - Astra Giurgiu a fost amânat - lpf-1521396137.jpg

Articole recomandate

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) și CSM Poli Iași au anunțat că meciul cu Astra Giurgiu, care ar fi trebuit să înceapă la ora 18.00, a fost amânat din cauza condițiilor meteo.


"Oficial din cauza condițiilor meteo meciul a fost amânat pentru o dată ce va fi stabilită ulterior!", este anunțul clubului ieșean, făcut pe Facebook.


Anunțul LPF: "Având în vedere,


- Ninsorile abundente din ultimele două zile, ce fac imposibilă disputarea jocului CSM Poli Iași – Astra Giurgiu, din cadrul etapei a 2-a, din play off-ul Campionatului Național Liga 1 Betano.


- Prognoza meteo pentru următoarele zile, ce confirmă imposibilitatea programării jocului.


- Dispozițiile art.6.1. a, 8.d și art. 11 și 12 din ROAF, privind programarea jocurilor și schimbarea acestei programări.


Liga Profesionistă de Fotbal a adoptat prezenta decizie de amânare a meciului CSM Poli Iași – Astra Giurgiu, din data de 18.03.2018, pentru o dată ce va fi anunțată ulterior".


CSM Poli Iași a transmis în ultimele ore imagini de  la stadion, din care se putea vedea că terenul este acoperit cu zăpadă, transmite Digi24.ro.


Partida CSM Poli Iași – Astra, din etapa a doua a play-off-ului Ligii I, este a doua amânată în acest weekend, după ce sâmbătă nu s-a putut disputa din cauza zăpezii nici meciul  FC Botoșani – Dinamo, din play-out.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.6814 secunde