Fotbal / LAZIO - FCSB 5-1. Rușine pentru roș-albaștri la Roma și eliminare din Europa League

224
1
Fotbal / LAZIO - FCSB 5-1. Rușine pentru roș-albaștri la Roma și eliminare din Europa League - steaua-1519324781.jpg

Articole recomandate

Min. 90+2 - FINAL! LAZIO a obținut o calificare en-fanfare în optimile Europa League, după ce s-a impus cu 5-1 în fața celor de la FCSB.

Min. 87 - Gnohere a avut șansa de a relua decisiv din careu, după un corner al lui Budescu, de pe stânga, dar nu a lovit cum trebuie balonul iar acesta s-a dus în aut de poartă.

MIN. 81 - GOOOOOL FCSB: 5-1, GNOHERE! Atacantul francez a reușit să marcheze golul de onoare, după ce a primit o pasă foarte bună de la Coman. "Bizonul" a scăpat singur cu Strakosha, a șutat, portarul a respins fix în atacant și mingea a intrat până la urmă în plasă.

Min. 74 - ULTIMA SCHIMBARE LAZIO! A ieșit Felipe Anderson, a intrat CAICEDO

Min. 71 - GOOOL LAZIO: 5-0, IMMOBILE! Fază de contraatac de manual a italienilor cu Felipe Anderson la pupitru. După ce brazilianul a făcut iar ce a vrut cu Planic, apoi i-a pasat în careu lui Immobile, iar acesta din urmă, dintr-o singură fentă, i-a făcut sanie pe Vlad și pe Morais, după care a marcat ca la antrenament, cu poarta goală.

Min. 67 - A DOUA SCHIMBARE LAZIO! A ieșit Luis Alberto, a intrat MURGIA

Min. 61 - ULTIMA SCHIMBARE FCSB! A ieșit Găman, a intrat BĂLAȘA

Min. 60 - Încă o lovitură pentru roș-albaștri. Găman s-a accidentat, va intra Bălașa.

Min. 59 - Florinel Coman a ajuns bine la capătul unei pase lobate spre centrul careului, dar nu lovește bine mingea care trece mult pe lângă bara dreaptă.

Min. 54 - BARĂ FCSB! Florinel Coman a șutat puternic din colțul careului de 16 metri, lateral dreapta, dar balonul s-a izbuit de bara din stânga porții lui Strakosha.

MIN. 51 - GOOOL LAZIO: 4-0, FELIPE ANDERSON! Brazilianul a scăpat în zonă centrală, a înaintat, fără să fie deranjat de niciun jucător de-al lui Dică, după care a șutat de la marginea careului, fără intensitate, dar plasat, în dreapta lui Vlad.

Min. 46 - A început repriza a doua.

DOUĂ SCHIMBĂRI FCSB

A ieșit Florin Tănase, a intrat FLORINEL COMAN

A ieșit Nedelcu, a intrat LUCIAN FILIP


Min. 45+2 - PAUZĂ!


Min. 43 - GOOOL LAZIO: 3-0, IMMOBILE! Atacantul italian a finalizat elegant, la colțul lung, dar faza i-a aparținut în totalitate lui Felipe Anderson. Acesta a trecut lejer de Planic, pe stânga, i-a pasat mai apoi în centru golgheterului din Serie A, pierdut iar pe drum de Nedelcu și de aici golul trei.


Min. 35 - GOOOL LAZIO: 2-0, BASTOS! Fundașul brazilian a reluat foarte bine, de pe linia de la 11 metri, cu capul, după un corner de pe dreapta. Bastos a profitat de lejeritatea la marcaj a lui Nedelcu


Min. 34 - Anderson a șutat de la marginea careului mare, după o fază pornită de la o gafă a lui Planic, dar Vlad a deviat peste transversală.


Min. 33 - CARTONAȘ GALBEN IMMOBILE


Min. 31 - Serie de trei cornere consecutive ale roș-albaștrilor, dar Felipe Anderson demonstrează că este și bun fundaș. Până la urmă, Teixeira i-a pasat pe dreapta lui Man, dar prea tare.


Min. 26 - PRIMA SCHIMBARE LAZIO! A ieșit Caceres, a intrat BASTOS. În continuare plouă tare la Roma


Min. 24 - Caceres cere schimbare. Nu mai poate continua acest meci din cauza unor dureri la genunchiul stâng. În locul său va intra, cel mai probabil, Bastos


Min. 21 - OCAZIE LAZIO! A treia mare ocazie a italienilor. Immobile a plecat foarte bine de la limita ofsaidului, de lângă Găman, a ajuns în careu, lateral dreaptă, după care a șutat pe colțul scurt, dar a ratat ținta. O contribuție la ratare a avut și Vlad care a ieșit bine și a închis unghiul.


Min. 19 - Felipe Anderson "a mai făcut o victimă", după Junior Morais. A trecut extrem de lejer de Găman, după care i-a pasat lui Immobile, dar atacantul italian a șutat slab


Min. 17 - OCAZIE LAZIO! Parolo, deschis foarte bine de Lulic, a rămas singur cu Vlad, portarul a venit la întâmpinare și a reușit să respingă un balon pe care scria 2-0.


Min. 14 - Panică în careul roș-albaștrilor, dar Planic, la sacrificiu, a respins o centrare a lui Immobile. În aceeași fază, Felipe Anderson "l-a trimis la plimbare" pe Junior Morais printr-o fentă, după care a centrat în careu grație celebrului procedeu rabona.


Min. 11 - OCAZIE FCSB! Budescu i-a dat o pasă excelentă lui Man pe dreapta, acesta a păstrat balonul, a venit în centru, apoi i-a pasat lui Gnohere în careu, francezul a retrimis din prima după care Budescu a șutat în forță foarte aproape de bara din stânga porții.


MIN. 7 - GOOOL LAZIO: 1-0, IMMOBILE! Golgheterul italienilor a primit o pasă foarte bună de la căpitanul Lulic, a preluat pe piept în interiorul careului, după care a șutat pe colțul scurt, din doar patru metri, deși acolo se afla și Florin Tănase.


Min. 6 - OCAZIE LAZIO! Immobile, scăpat singur spre poarta lui Vlad a șutat cu stângul, dar peste poartă. Faza a plecat de la o neînțelegere între Planic și Benzar.


Min. 4 - Budescu a executat direct pe poartă o lovitură liberă de la peste 30 de metri, lateral stânga, dar balonul s-a dus peste transversală.


Min. 3 - Budescu a fost bine lansat în atac, a scăpat singur pe stânga, dar pasa a fost cam tare și mijlocașul nostru n-a apucat să mai prindă mingea.


Min. 2 - Elevii lui Dică au început curajos și fac presing până în careul de șase metri al lui Strakosha. De altfel, presingul continuă pe tot terenul.


Min. 1 - A început partida. Lovitura de start le-a aparținut roș-albaștrilor. În tribunele lui Stadio Olimpico se află și un puternic grup de susținători ai roș-albaștrilor.


ECHIPELE DE START


Lazio: Strakosha - Patric, De Vrij, Caceres - Basta, Parolo, Leiva, Luis Alberto, Lulic - Felipe Anderson, Immobile
Rezerve: Guerrieri, Nani, Bastos, Caicedo, Milinkovici-Savici, Marusici, Murgia
Antrenor: Simone Inzaghi


FCSB: Andrei Vlad - Benzar, Găman, Planic, Morais - Nedelcu, Teixeira - Man, Budescu, Fl. Tănase - Gnohere
Rezerve: Stăncioiu - M. Bălașa, L. Filip, Momcilovici, Fl. Coman, Ov. Popescu, Cr. Tănase
Antrenor: Nicolae Dică


ARBITRU: Slavko Vincic
Asistenți: Tomaz Klancnik și Andraz Kovacic (toți din Slovenia)


 FCSB încearcă ce unii au numit "imposibilul" înainte de dubla cu Lazio. Acest lucru nu mai pare lipsit de șanse după rezultatul din manșa tur a șaisprezecimilor Europa League. Roș-albaștrii s-au impus cu 1-0 și încearcă o calificare în optimile competiției. Ar fi pentru prima oară în istorie când bucureștenii ar elimina o echipă din Italia.


Lazio vine după 6 victorii repurtate pe teren propriu în ultimele 7 partide. Cinci dintre succese au venit la un scor care i-ar permite calificarea în duelul cu FCSB. Romanii au câștigat 7 puncte "acasă" în meciurile de Europa League (2-0 cu Waregem, 1-0 cu Nice și 1-1 cu Vitesse).


De partea cealaltă, FCSB vine după egalul dramatic din derby-ul cu Dinamo. Roș-albaștrii au egalat în ultimele 10 minute, după ce au fost conduși cu 0-2. Man și Teixeira au fost cei doi marcatori.


În partidele disputate în grupele Europa League, în deplasare, FCSB a câștigat cu 2-1 pe terenul lui Lugano și cu același scor acasă la Hapoel Beer Sheva. Echipa lui Dică a pierdut însă contra Viktoriei Plzen (0-2).


FCSB a reușit o victorie istorică, în manșa tur a 16-imilor de finală din Europa League. Roș-albaștrii au învins Lazio cu 1-0 și au obținut primul succes în fața unei echipe din Italia. Harlem Gnohere și tânărul portar Andrei Vlad au fost eroii vicecampioanei României.


Cu Ștefan Radu pe bancă, oaspeții au avut prima ocazie pe Arena Națională. În minutul 23, Andrei Vlad a anunțat că va avea o seară mare, printr-o intervenție în fața lui Caicedo.


Peste șase minute, după un contraatac de manual și lansat perfect de Budescu, Gnohere l-a executat cu sânge rece pe Strakosha și a marcat unicul gol al partidei. Aproape imediat, francezul a avut șansa dublei, dar a tras pe lângă de la marginea careului.


Vlad a mai intervenit o dată salvator, în fața aceluiași Caicedo, iar prima repriză s-a terminat cu bara lui Milinkovic-Savic.


Imediat după pauză, Caicedo a irosit a treia șansă de a egala pe Arena Națională, apoi a urmat ratarea lui Felipe Anderson, abia intrat pe teren singur cu portarul.


În minutul 69, Budescu a făcut faza meciului - a driblat tot ce i-a ieșit în cale, inclusiv pe portarul biancocelestilor, dar nu a putut marca. Dar cea mai mare ocazie le-a aparținut tot italienilor. Caceres nu a putut înscrie de pe linia porții, la capătul unei acțiuni splendide a lui Felipe Anderson.


În ciuda unui asediu diperat la lui Lazio pe final, elevii lui Nicolae Dică au rezistat eroic și au obținut o victorie care oferă motive de optimism pentru returul de la Roma, programat joi.


Comentează știrea

rex
23 februarie 2018
Zi fericita!

De aceia este frumoasa viata in aceiasi zi in care SCARBELWE din cimitir si-au aratat "valoare" la Roma, bufnita mov, idolul idiotilor un cap al hidrei, mai precis al mafiei romane a fost propusa ptr demitere de ministrul T. Toader! Frumoasa zi, chiar daca nazistul nu o revoca pe bufnita, este un inceput ptr destramarea serpariei din justitie!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1198 secunde