Fotbal / FC Viitorul a urcat pe podium după 3-1 Concordia Chiajna

94
Fotbal / FC Viitorul a urcat pe podium după 3-1 Concordia Chiajna - minge-1439850655.jpg

Articole recomandate

FC Viitorul Constanța a învins, în această seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (2-0), formația Concordia Chiajna, într-o partidă din cadrul etapei a 7-a a Ligii I de fotbal, disputată luni.

Gazdele au deschis scorul în debutul meciului, în urma unui penalty transformat de Florin Tănase (min.5), după ce Nedelcu a fost faultat în careu de un fundaș al Concordiei.

Elevii lui Gheorghe Hagi și-au majorat avantajul în minutul 38, în urma unui șut de la aproximativ 25 de metri reușit de Dragoș Nedelcu, care l-a păcălit pe portarul ilfovenilor, Matache.

Viitorul își putea majora avantajul în debutul reprizei secunde, însă Ianis Hagi nu a reușit să-l învingă pe Matache la lovitura de la 11 m acordată de arbitru în urma henț în careu comis de un jucător al Concordiei (min.49).

Chiar dacă a evoluat în inferioritate, Concordia Chiajna a reușit să reducă în handicap prin Serediuc, care a șutat puternic în diagonală, din marginea careului de 6 m, trimițând balonul în poarta gazdelor (min.74).

Gazdele au încheiat conturile în minutul 88, când Aurelian Chițu a marcat al treilea gol pentru Viitorul, în urma unei acțiuni pe cont propriu în careul Concordiei.

Cu 3 victorii și 4 remize înregistrate de la debutul sezonului, FC Viitorul a urcat pe locul al treilea în clasament, la egalitate de puncte (13) cu ocupanta locului secund, Dinamo București, care are un golaveraj mai bun.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1032 secunde