Fotbal, Cupa Angliei: Watford intenționează să facă apel împotriva cartonașului roșu primit de Holebas

782
Fotbal, Cupa Angliei: Watford intenționează să facă apel împotriva cartonașului roșu primit de Holebas - sei53568198e84b-1557752337.jpg

Articole recomandate

Clubul de fotbal Watford intenționează să facă apel împotriva cartonașului roșu primit duminică de Jose Holebas în meciul de campionat cu West Ham United (1-4), în speranța că fundașul va avea drept de joc în finala Cupei Angliei, sâmbătă, contra lui Manchester City, a indicat antrenorul Javi Gracia, citat de Reuters.



Holebas a fost eliminat în startul reprizei secunde a întâlnirii cu West Ham, după ce l-a faultat pe Michail Antonio, care avea șanse mari să înscrie la acea fază, scrie Agerpres.

"Vom face apel împotriva cartonașului roșu. (...) Nu pot să cred că un jucător poate rata finala pentru acel contact. Nu pot să cred. Poate că a fost fault, un fault ușor, dar pot să fiu furios pe acea decizie. În acest moment este greu de acceptat, știind că urmează un meci important săptămâna viitoare", a declarat Javi Gracia.

Holebas, un fost internațional grec, care luna viitoare va împlini 35 de ani, este un jucător important al echipei lui Gracia, având în acest sezon 28 de meciuri în campionat și încă trei în Cupa Angliei.

În caz de victorie în finala cu Manchester City, Watford va evolua în sezonul viitor în grupele Europa League.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7022 secunde