Fotbal / Adrian Mutu, prezentat oficial de FC Pune City pe Skype

118
1
Fotbal / Adrian Mutu, prezentat oficial de FC Pune City pe Skype - adrianmutu-1438265573.jpg

Articole recomandate

Fostul internațional român Adrian Mutu a fost prezentat oficial, joi, de către echipa indiană de fotbal FC Pune City, prin intermediului canalului video online Skype, în fața a numeroși suporteri, potrivit Agerpres.ro.



''E o nouă experiență pentru mine să mă alături echipei FC Pune City și un privilegiu să fiu în țara voastră'', a declarat Mutu.

''Obiectivul meu și al echipei este de juca mai bine decât în sezonul trecut și să cucerim un trofeu'', a subliniat atacantul român, care a subliniat că pentru el presiunea unui asemenea țel este ceva normal și îl motivează.

''Cred că ce se întâmplă cu Superliga Indiană este cel mai bun lucru pentru a dezvolta fotbalul în țara voastră'', a precizat Mutu.

De asemenea, Adrian Mutu a menționat că David Platt, noul antrenor al echipei, este un nume mare. ''Este o onoare pentru mine să lucrez cu el'', a adăugat Mutu.

''Sunt sigur că în anii care vor urma Superliga Indiană va fi din ce în ce mai puternică'', a apreciat Mutu.

Fostul jucător al echipelor Parma, Chelsea și Fiorentina a dezvăluit că atunci când era copil ținea cu FC Barcelona și i-ar fi plăcut să joace la echipa catalană.

''Întotdeauna intru pe teren cu piciorul drept de trei ori. Este superstiția mea'', a dezvăluit Mutu în fața fanilor indieni.

Și noul antrenor al echipei, englezul David Platt, a dialogat cu fanii tot pe Skype. El a declarat că ''Adrian Mutu este capabil să reziste la presiune, iar experiența sa este binevenită''.

Gaurav Modwel, președintele clubului, a dezvăluit că ivorianul Didier Zokora este cel mai nou transfer al echipei, lotul antrenat de David Platt urmând să efectueze un cantonament în Turcia. Ediția 2015 a Superligii indiene va debuta în octombrie, cu opt echipe la start.

Mutu (36 ani) nu a mai jucat din septembrie 2014, când s-a despărțit de Petrolul Ploiești.



Comentează știrea

costy
30 iulie 2015
afaceri

Ultima sansa! Bani acum! Atentie! Acest sistem imbunatatit este indispensabil celor care vor neaparat sa castige mai multi bani in timpul liber. NU aveti obligatii! Trebuie doar sa aplicati niste instructiuni simple! Castigurile incep imediat, din prima luna! Nu e nevoie sa construiti retele formate din oameni! Este necesar sa aveti putin timp liber. Solicitati acum detalii la adresa de email:

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9468 secunde