Fotbal: Adrian Mutu - Chiar și azi am primit o ofertă de a antrena în Liga I

173
Fotbal: Adrian Mutu - Chiar și azi am primit o ofertă de a antrena în Liga I - mutu1620991-1569848268.jpg

Articole recomandate

Fostul căpitan al primei reprezentative a României, Adrian Mutu, care urmează în prezent cursurile pentru licența Pro în cadrul Școlii Federale de Antrenori, a declarat, luni, la Casa Fotbalului, că a primit o ofertă de a prelua o formație din Liga I, dar nu este hotărât dacă o va accepta sau nu.

"Totul e bine până acum, sunt dornic să învăț. Cred că vor fi lecții interesante la cursul Pro și sper să învăț cât mai multe. Deocamdată sunt bine, am început campionatul (n.r. - în Emiratele Arabe Unite), am două victorii din două meciuri, deci e totul în regulă. În primul rând trebuie să îmi iau licența Pro, asta e cel mai important, iar după aceea voi vedea. În sezonul trecut fusese ceva cu Botoșani, atunci am vorbit... Dar chiar și azi am primit ofertă din Liga I, dar nu vă spun, mă mai gândesc", a spus Mutu, prezent la sediul FRF acolo unde au loc cursurile Pro.

Întrebat dacă oferta este de la Astra Giurgiu, Mutu a răspuns: "Nu contează. Atâta timp cât echipele au antrenori și eu nu sunt hotărât de ceea ce vreau să fac nu voi spune nimic pentru că nu e normal. Discuțiile astea sunt și vor fi, și nu numai cu mine, ci și cu alții (n.r. - alți antrenori). Le-am făcut și eu când eram președinte la Dinamo și știu că se fac, chiar dacă uneori nu se concretizează nimic. Dar discuții se fac atunci când conducerea consideră că echipa scârțâie din anumite puncte de vedere".

Referitor la situația în care au fost echipele Dinamo și FCSB, care au ocupat pe rând ultimul loc al clasamentului Ligii I, Adrian Mutu a afirmat: "Am urmărit campionatul, știu că Dinamo și FCSB au fost colege de clasament acolo jos, și nu e bine pentru fotbalul românesc. Sunt echipele cele mai cunoscute în Europa și nu e bine. Dar își vor reveni. La Dinamo s-a întâmplat ce s-a întâmplat, la FCSB cam același lucru... În general în România se întâmplă lucruri pe care nu le înțeleg și care nu fac bine fotbalului nostru. Dar sperăm ca pe viitor să ne schimbăm".

În vârstă de 40 de ani, Adrian Mutu și-a început cariera de antrenor anul trecut când a condus formația FC Voluntari în 11 partide din Liga I. Din 20 iulie 2018 fostul fotbalist este antrenor principal al echipei a doua a clubului Al Wahda din Emiratele Arabe Unite.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 12 Octombrie 2016
Stire din Sport : Mutu, noul manager general al lui Dinamo
Miercuri, 01 Iunie 2016
Stire din Sport : Adrian Mutu nu renunță !
Pagina a fost generata in 1.3755 secunde