Foști baschetbaliști de la CS Farul Constanța, premiați

172
Foști baschetbaliști de la CS Farul Constanța, premiați - fostii-1575933303.jpg

Articole de la același autor

Sâmbătă, 14 decembrie, începând cu ora 16.30, la Sala Sporturilor din Constanța, înaintea partidei de baschet masculin dintre formațiile BC Athletic și CSM Tg. Jiu, vor fi onorați foști jucători ai echipei de baschet din cadrul Clubului Sportiv Farul Constanța, într-o gală organizată de Baschet Club Athletic, Asociația Județeană de Baschet și Primăria Municipiului Constanța. 
"Jucători exponențiali care ne-au fost idoli și exemple în viață, oameni de baschet care și-au pus amprenta în baschetul de la malul mării vor fi alături de noi într-un eveniment în care vom readuce culorile alb-albastru în față, ocazie cu care vom strânge și jucării care vor ajunge, prin United Hands Romania, atât la copiii din centrele de plasament ale județului nostru, cât și la familiile de la sate. 


Nu va lipsi Căsuța Happy Foto Photobooth, pentru a ne imortaliza momentele cu «Gladiatorii din Tomis» de la finalul meciului, cât și zâmbetele voastre de dinainte sau din pauza meciului", au transmis organizatorii evenimentului. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5856 secunde