Formula 1: Michael Schumacher a făcut progrese

140
Formula 1: Michael Schumacher a făcut progrese - michaelschumacher-1414087263.jpg

Articole recomandate

Doctorul Jean-Francois Payen, care l-a tratat pe Michael Schumacher după accidentul de schi suferit la sfârșitul anului trecut, a anunțat că multiplul campion mondial de Formula 1 a făcut progrese, însă recuperarea ar mai putea dura câțiva ani, transmite Agerpres.ro.
"Am observat unele progrese, însă mai are nevoie de timp. Fiind la el acasă, Michael Schumacher se află în condiții foarte favorabile care să-i faciliteze recuperarea. Nu se mai află în comă, însă trebuie să avem răbdare. Suntem pe o scară care va dura între unu și trei ani", a declarat doctorul Payen pentru postul francez de radio RTL.
Jean-Francois Payen, șeful serviciului de anestezie-reanimare al Spitalului universitar din Grenoble, s-a ocupat timp de cinci luni și jumătate de Schumacher, după accidentul suferit pe pârtia de schi din stațiunea Meribel, în Alpii francezi, pe 29 decembrie 2013.
Chiar dacă fostul pilot german, în vârstă de 45 ani, a revenit între timp la locuința sa din Gland (Elveția), după o trecere pe la clinica din Lausanne, profesorul de medicină din Franța continuă să-l viziteze pe septuplul campion mondial.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 28 Aprilie 2014
Stire din Sport : Schumacher s-a trezit din comă?
Pagina a fost generata in 0.4031 secunde