Florin Prunea: "Bine că suporterii nu au intrat în autocar. Probabil ne-ar fi linșat"

120
Florin Prunea:

Articole recomandate

​Eșecul cu Chindia Târgoviște a declanșat un război intern și mai aprins în relația club – suporteri, la Dinamo. Imediat după meci, când jucătorii "câinilor" au plecat de la stadionul din Ploiești, fanii au atacat autocarul.


Povestea a fost relatată de Florin Prunea.


"Nu credeam niciodată că putem trăi așa ceva într-o țară europeană. Ne-a fost încercuit autocarul, nu am avut pe unde să plecăm. Șoferul a întors la Balotești și a oprit în fața Poliției, a claxonat, dar nu era nimeni. Atunci ne-am dat seama că e grav. Am ajuns la Săfica și am sunat la 112 și a venit cineva. Bine că suporterii nu au intrat în autocar. Probabil ne-ar fi linșat. Fac un apel către autorități. Probabil că dacă va mai exista un alt episod, atunci se va întâmpla ceva rău.


O parte dintre suporterii care au atacat vestiarul, au fost la mine în birou acum ceva timp. Am vorbit cu ei, mi-au spus că au familii și că nu sunt huligani. Dar aseară nu i-am recunoscut", a declarat oficialul lui Dinamo la DigiSport.


Încă din timpul meciului, suporterii au început să își arate nemulțumirile. După ce au scandat din nou împotriva lui Ionuț Negoiță și a lui Bogdan Bălănescu, fanii dinamoviștilor au aruncat și câteva fumigene în teren, jocul fiind oprit pentru aproximativ un minut. 


Un moment tensionat a avut loc în apropierea minutului 70, la scorul de 3-1 pentru Chindia, când fanii veniți de la Târgoviște au ironizat gruparea bucureșteană, scandând "B-ul, B-ul!". Imediat, fanii lui Dinamo au încercat să spargă bariera făcută de stewarzi, s-au împărțit pumni și picioare, însă jandarmii au intervenit rapid, iar lucrurile au rămas sub control.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9417 secunde