Florin Cernat își încheie cariera de jucător

196

Articole recomandate

Fostul internațional Florin Cernat, care a câștigat Cupa României și Supercupa României cu FC Voluntari, a decis să își încheie cariera de fotbalist și va fi numit în funcția de director sportiv al grupării ilfovene. 


"Ca semn de recunoștință pentru serviciile aduse clubului nostru, Cernat va începe o nouă carieră la FC Voluntari ocupând funcția de director sportiv’", se arată în comunicatul grupării ilfovene. 


"Am spus mereu că nu mă văd departe de fotbal atunci când voi agăța ghetele în cui. A sosit momentul retragerii, însă mi-am dorit continuitate. Știu că totul va fi altfel acum, dar pentru mine e o nouă provocare", a spus Cernat. 


Florin Cernat, care a împlinit în martie 38 de ani, și-a început cariera la Oțelul Galați, de unde s-a transferat în anul 2000 la Dinamo București. După doar un sezon a semnat pentru Dinamo Kiev, unde a evoluat aproape opt ani. A mai jucat la Hajduk Split, Kardemir Karabukspor, Caykur Rizespor, Oțelul Galați, FC Viitorul, iar din 2016 se afla la Voluntari. A adunat 14 selecții pentru naționala României, având și două goluri marcate.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4099 secunde