Florin Cazan, pe urmele lui Ion Crăciun, la cârma Neptunului

755
1

Articole de la același autor

CSU Neptun a început pregătirea pentru noul sezon al Diviziei A de handbal feminin. Conform informațiilor furnizate de directorul executiv al clubului, Silviu Băiceanu, echipa se află în cantonament la Breaza. 


Noua echipă feminină a Constanței va fi condusă de pe banca tehnică de către Florin Cazan,fostul secund al lui Ion Crăciun. 


"Echipa se află de două zile în cantonament la Breaza. Deocamdată, antrenorul Florin Cazan nu a putut face deplasarea din motive personale, dar se va prezenta și el în cantonament. Jucătoarele se află împreună cu fizioterapeutul echipei și au început pregătirea fizică", a declarat, pentru "Cuget Liber", Silviu Băiceanu. 


Formația dobrogeană mai are la dispoziție o lună și câteva zile până la debutul în Divizia A. Prima etapă este programată pe 17 septembrie. După cum am mai spus și în edițiile anterioare, noua echipă CSU Neptun va fi formată în principal din junioarele de la Clubul Sportiv Școlar nr. 1 Constanța. Clubul a purtat discuții cu Diana Petrescu (portar) pentru a rămâne la echipă, însă acestea nu s-au concretizat, iar între buturile constănțene vor sta tot două junioare de la CSS 1.


Directorul executiv al clubului a menționat faptul că la echipă au mai venit două jucătoare care au încheiat junioratul: Andreea Maghiari (CSS Galați) și Corina Bălănică. Cea din urmă a terminat junioratul în urmă cu aproape doi ani și nu a mai putut activa din cauza unor probleme de sănătate, iar acum echipa constănțeană speră să o recupereze.


Comentează știrea

Andrei
5 august 2015
Mincinosu

Baiceanu minte cazan nu o sa vina la echipa . Acum are bani pentru cantonament pentru junioare , pentru senioare nu avea nici bani de apa. Mai ziceca poarta discutii cu Petrescu si nu s au concretizat , cum sa se concretizeze pe un slariu de 600 de ron pe luna . Dute si lasa pe altineva baiceanuleeeee !!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2746 secunde