Florin Bratu și-a prelungit contractul cu Dinamo până în 2020

119
Florin Bratu și-a prelungit contractul cu Dinamo până în 2020 - bratu-1534584776.jpg

Articole recomandate

Directorul general al FC Dinamo, Ionel Dănciulescu, a anunțat, sâmbătă, într-o conferință de presă, că tehnicianul Florin Bratu și-a prelungit contractul, noul acord fiind valabil până în 2020, scrie hotnews.ro.


"Începând din acest moment Florin Bratu este antrenorul echipei până în anul 2020. Datorită faptului că Florin face o muncă titanică aici, o muncă extraordinară, a făcut și face și în prezent și sunt convins că va face și în continuare, din punctul nostru de vedere este antrenorul ideal în ceea ce vrem noi să facem aici la Dinamo și sperăm că împreună cu el noi toți să punem umărul la ridicarea unui nou Dinamo, acel Dinamo pe care îl știm cu toții, Dinamo obișnuit cu performanța. Suntem bucuroși și îi urăm mult success în continuare și sperăm ca în iarnă să facem un alt tricou, cu 2022 sau chiar mai mult. Am considerat că e antrenorul ideal în tot ceea ce înseamnă parcursul lui Dinamo de zi înainte. Nu cred că puteam găsi un alt antrenor mai bun decât Florin", a spus Dănciulescu.


Bratu a declarat că pentru el continuitatea este foarte importantă. "Mă simt foarte bine și onorat pentru ceea ce s-a întâmplat și îi mulțumesc lui Danciu pentru cuvintele frumoase pe care mi le-a adresat. El știe foarte bine ceea ce încercăm aici să facem și munca pe care o depunem. Mulțumesc conducerii pentru că-mi acordă această continuitate, este foarte important pentru mine, și vreau ca acest lucru să fie o provocare mai mare și să încercăm să facem la Dinamo o echipă competitivă, cu jucătorii pe care-i avem, jucători tineri, jucători cu experiență, să îmbinăm acest lucru foarte bine și ușor-ușor să facem fericiți fanii", a precizat el.


Florin Bratu este antrenorul echipei Dinamo din luna februarie.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9065 secunde