Final de drum pentru Simona Halep la Adelaide. Încep pregătirile pentru Australian Open

173
Final de drum pentru Simona Halep la Adelaide. Încep pregătirile pentru Australian Open - finaldedrum-1579210988.jpg

Articole de la același autor

Simona Halep a părăsit prematur turneul WTA de la Adelaide. Tenismena din Constanța a fost eliminată joi dimineață, în sferturile de finală ale competiției, de bielorusa Aryna Sabalenka.


Simona nu a găsit antidotul la jocul perfect al adversarei sale, care la fiecare lovitură executată a arătat tuturor că are o foame imensă de victorie.


Halep s-a ținut scai de adversara sa în primul set până la scorul de 4-4, însă acolo bielorusa a realizat un break și și-a adjudecat setul cu scorul de 6-4.


În cel de-al doilea parțial jocul Simonei nu a mai funcționat deloc, iar Sabalenka s-a impus cu 6-2 și a obținut astfel calificarea în semifinalele turneului WTA de la Adelaide.


Pentru Simona Halep urmează acum câteva zile de pauză, pentru ca apoi să intre în cursa pentru primul trofeu de Grand Slam al anului, Australian Open.


Tragerea la sorți a avut loc deja, astfel că Simona Halep va juca în primul tur al competiției de la Antipozi cu americanca Jennifer Brady, o jucătoare solidă care are ca arme favorite serviciul și lovitura zdrobitoare de forehand.
Simona Halep va avea un traseu extrem de dificil la Australian Open, însă constănțeanca a demonstrat în multe rânduri că atunci când întâlnește adversare de calibru, jocul ei merge mult mai bine decât atunci când joacă împotriva unor adversare mai accesibile.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7652 secunde