Final de competiție la Tenis Club Bright. Bulgaria este campioană. România, doar locul 4

187
Final de competiție la Tenis Club Bright. Bulgaria este campioană. România, doar locul 4 - final-1564776556.jpg

Articole de la același autor

Calificările Campionatului European de tenis individual de vară U16 s-au încheiat, vineri, la baza Tenis Club Bright din Constanța. Reprezentativa Bulgariei s-a impus în marea finală pe care a disputat-o în compania Greciei și a câștigat astfel Grupa C a calificărilor. 


În primul meci din ultimul act Nikolay Nedelchev l-a învins în două seturi pe grecul Filippos Astreinidis, scor 6-4, 6-2, în timp ce în partida a doua Petr Nesterov a trecut tot în două seturi de Basilis Voltirakis, scor 6-0, 6-4. Partida de dublu nu s-a mai disputat, astfel că Bulgaria s-a impus cu 2-0 la general și a cucerit trofeul.


Bulgaria merge alături de Grecia la Turneul Final, care va avea loc săptămâna viitoare în Franța. România a terminat competiția pe locul al patrulea, după ce a terminat în genunchi finala mică cu Rusia.


Luca Constantin a jucat doar trei game-uri cu rusul Konstantin Zhzhenov după care s-a retras din cauza durerilor la spate. În meciul al doilea Dragoș Cazacu a pierdut în trei seturi în fața lui Aristarkh Safonov, scor 6-1, 1-6, 0-6. Nici la această întâlnire partida de dublu nu s-a mai jucat. Competiția a fost organizată de Tenis Club Bright, în parteneriat cu Ovidius Clinical Hospital.
Tenis Club Bright va găzdui începând de sâmbăta viitoare turneul Tenis Europe de categoria a doua, competiție la care participă jucători U14. Până în prezent s-au înscris 112 tenismeni, băieți și fete. Turneul va avea loc în perioada 10-18 august. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6846 secunde