Festivalul Olimpic al Tineretului European

182
Festivalul Olimpic al Tineretului European - gimnaste-1501169109.jpg

Articole de la același autor

În această perioadă, la Gyor (Ungaria), se desfășoară cea de-a 14-a ediție a Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE).

După primele două zile de concurs, la gimnastică artistică, s-au stabilit ierarhiile pe echipe, dar și calificările pentru probele individuale. S-au aflat în concurs 170 de gimnaste și gimnaști din 30 de țări, printre competitoare aflându-se și delegația României, coordonată de constănțeanul Nicolae Forminte, având componența: Denisa Golgotă, Iulia Berar, Nica Ivănuș - feminin; Rafael Szabo, Eduard Gavrilă și Răzvan Marc - masculin.

La finalul unor evoluții cu multe oscilații de la un aparat la altul, reprezentanții țării noastre s-au situat pe locurile 10 la feminin, o clasare departe de tot ceea ce a fost până acum la această competiție, și pe 13 la masculin, în nota în care ne-au obișnuit juniorii la concursurile de nivel continental.

Atenția s-a îndreptat, desigur, și spre calificările probelor individuale, la sfârșitul acestora consemnând intrarea în finale a lui Rafael Szabo (individual compus și inele), a Denisei Golgotă, la individual compus și sărituri, a Nicăi Ivănuș, la bârnă, și a Iuliei Berar, tot la bârnă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9343 secunde