Federația Română de Oină a atras un nou partener

235
Federația Română de Oină a atras un nou partener - parteneriat-1590592444.jpg

Articole de la același autor

Federația Română de Oină și CELAR - Distilerie Tradițională au decis să încheie un parteneriat destinat să susțină sportul nostru național. Ca urmare a acestui acord de colaborare, CELAR devine unul dintre sponsorii federației la toate competițiile de seniori și senioare, cât și la activitățile internaționale.

"Faptul că sportul nostru național este pe un trend ascendent este dovedit și de numărul din ce în ce mai mare de parteneri pe care FRO reușește să îi atragă lângă acest frumos sport. Oina nu poate avea decât un singur drum, și anume din ce în ce mai sus. Suntem siguri că va fi un parteneriat benefic pentru ambele părți", a declarat președintele Federației Române de Oină, constănțeanul Nicolae Dobre.

Calendarul competițional pentru FRO pe 2020 ar fi trebuit să înceapă în luna mai, dar, datorită pandemiei Covid-19, a fost amânat cel puțin cu o lună. Sunt însă speranțe mari ca sportul nostru național să nu fie foarte afectat de situația actuală și toate competițiile programate anul acesta să se dispute. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.652 secunde