După o pauză de trei ani

Federația Română de Box va primi din nou finanțare de la MTS

165
Federația Română de Box va primi din nou finanțare de la MTS - federatia-1525970272.jpg

Articole recomandate

Federația Română de Box a semnat un contract de finanțare cu Ministerul Tineretului și Sportului, după o pauză de trei ani în care nu a fost eligibilă pentru finanțare, a anunțat forul național într-un comunicat remis Agerpres. 


"S-a intrat în normalitate și avem din nou contract de finanțare după o secetă dureroasă de trei ani. Am reușit să îndeplinim condițiile de eligibilitate, plătind cu mari eforturi lista lungă a datoriilor pe care le înregistra federația în 2016, când am fost ales președinte", a afirmat Vasile Cîtea, conducătorul federației. 


"Trebuie să mulțumesc pentru sprijinul și susținerea pe care ne-a acordat-o Comitetul Olimpic și Sportiv Român în această perioadă grea, precum și președinților de cluburi, antrenorilor și sportivilor. Aceștia au făcut ca în ultimii trei ani dificultățile majore ale federației să nu se resimtă dramatic și la nivelul performanțelor sportive. Din fericire, sunt mulți oameni în România care iubesc boxul și l-au ajutat să supraviețuiască", a afirmat fostul pugilist. 


"Nu va fi ușor nici în continuare, pentru că avem obligația de a le răsplăti încrederea printr-o muncă temeinică de reconstrucție a boxului românesc, astfel încât centenarul FR de Box să găsească federația acolo unde îi este locul, în elita sportului românesc și, de ce nu, chiar mondial", a declarat președintele Vasile Cîtea.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4341 secunde