FCSB descinde la Ovidiu. Hagi: "Trebuie să fim mai inteligenți ca ei"

286
FCSB descinde la Ovidiu. Hagi:

Articole de la același autor

Duminică, 26 august, de la ora 21.00, FC Viitorul susține cel mai dificil meci din debutul actualei stagiuni: la Ovidiu descinde FCSB, care, cu rănile deschise după eșecul de la Viena, va încerca să-și refacă în primul rând moralul, în perspectiva returului cu austriecii, din play-off-ul Europa League.

Meciul, contând pentru etapa a-VI-a a Ligii I la fotbal, se va disputa pe stadionul "Central" al Academiei Hagi și va fi transmis în direct la Digi Sport 1, Telekom Sport 1 și Look TV.

"Va fi un meci greu, contra unei echipe care are multă experiență, o echipă puternică, în formă. Sunt convins că va fi un meci frumos. Trebuie să avem o strategie bună, să fim mai inteligenți, mai iuți ca ei", a declarat managerul tehnic al Viitorului, Gheorghe Hagi.

Cele două formații sunt vecine în clasament: FC Viitorul este pe locul 3, cu 7 puncte, iar FCSB, pe locul 2, cu 10 puncte. Lideră este CFR Cluj, cu 11 puncte.

Celelalte meciuri ale rundei se dispută după următorul program: sâmbătă, 25 august, ora 18.00: Dunărea Călărași - CSM Politehnica Iași, ora 21.00: Dinamo București - FC Hermannstadt; duminică, 26 august, ora 18.00: Gaz Metan Mediaș - CFR Cluj; luni, 27 august, ora 18.00: FC Botoșani - Sepsi Sf. Gheorghe, ora 21.00: FC Voluntari - U. Craiova.

Partida Concordia Chiajna - Astra Giurgiu s-a jucat vineri seară, terminându-se după închiderea ediției.

★ ★ ★

Ca de fiecare dată, și la meciul cu FCSB, clubul constănțean va asigura suporterilor care nu au mijloc de transport personal, un autocar tip cursă specială (tur - retur), cu itinerariul Palatul Copiilor (Constanța) - stadion "Central" (Ovidiu). Autocarul va pleca duminică, 26 august, la orele 19.30, de la Palatul Copiilor.

Returul transportului suporterilor va fi asigurat imediat după încheierea partidei. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.735 secunde