FC Viitorul vrea să își ia revanșa, la Ovidiu, cu Chindia Târgoviște

215
FC Viitorul vrea să își ia revanșa, la Ovidiu, cu Chindia Târgoviște - fcviitorul-1572553470.jpg

Articole de la același autor

FC Viitorul și Chindia Târgoviște se vor întâlni, în această seară, de la ora 20.30, la Ovidiu, pe stadionul "Central" din Complexul Sportiv al Academiei de Fotbal "Gheorghe Hagi".


Echipa constănțeană este pe locul al doilea în clasamentul Ligii I, cu 25 de puncte, și se află la două "lungimi" în spatele liderului CFR Cluj. În ultima etapă de campionat, FC Viitorul a pierdut (2-3) pe terenul lui Dinamo București, după ce a fost foarte aproape de o revenire, fiind condusă cu 0-3. 


Chiar dacă formația pe care o pregătește nu a reușit să se întoarcă cu niciun punct din "Ștefan cel Mare", Gheorghe Hagi rămâne încrezător și optimist și le insuflă elevilor săi încredere, pentru a câștiga toate cele trei puncte puse în joc. 


"Trei puncte importante. Trebuie să facem un meci foarte bun împotriva unei echipe care joacă un fotbal bun, o echipă disciplinată. Trebuie să ne impunem, să marcăm și să luăm cele trei puncte. Suntem încrezători. Sperăm să vină și suporterii în număr cât mai mare și să ne susțină. Contează și atmosfera din tribune, pentru că oferă jucătorilor plăcerea de a juca fotbal", a declarat Gheorghe Hagi, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 23 Octombrie 2019
Stire din Sport : FC Viitorul a părăsit UEFA Youth League
Pagina a fost generata in 0.5979 secunde