FC Viitorul, victorioasă împotriva liderului Ungariei, Ferencvaros

341
FC Viitorul, victorioasă împotriva liderului Ungariei, Ferencvaros - fcviitorul-1547566279.jpg

Articole de la același autor

În victoria obținută de FC Viitorul, luni seară, scor 2-1 (1-0), împotriva liderului campionatului Ungariei, Ferencvaros, managerul tehnic Gheorghe Hagi a folosit nu mai puțin de 18 jucători crescuți și formați la academia sa: Alexandru Buzbuchi, Radu Boboc, Andrei Ciobanu, Marius Leca, Bogdan Țîru, Virgil Ghiță, Robert Neciu, Darius Grosu, Roberto Mălăele, Tudor Băluță, Carlo Casap, Ionuț Vînă, Paul Iacob, Denis Drăguș, Ianis Hagi, Alexi Pitu, Louis Munteanu, Nicolas Popescu. Dintre aceștia, patru au doar 16 ani (Grosu, Popescu, Pitu, Mălăele), iar unul, Louis Munteanu, are 17 ani.

În repriza secundă, au evoluat nu mai puțin de 11 jucători formați la Academia Hagi, iar media de vârstă a echipei din repriza a doua a fost de 20,6 ani.

Golul victoriei a fost reușit după o fază creată de doi dintre internaționalii U17, Darius Grosu și Alexi Pitu. Primul a centrat perfect de pe partea stângă, iar Pitu a reluat cu capul în poartă, din plonjon, de la 6 metri.

Mezinul echipei este mijlocașul Roberto Mălăele, care va împlini 16 ani la finalul lunii martie, în timp ce la polul opus se află brazilianul Eric de Oliveira, care a împlinit luna trecută 33 de ani.

Un alt brazilian, Rivaldinho (24 de ani), s-a alăturat și el lotului la Belek, după ce a semnat un contract sub formă de împrumut, pe șase luni, cu clubul de la malul mării. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5468 secunde