FC Viitorul, victorie la limită cu Poli Iași, în play-out-ul Ligii 1

145
FC Viitorul, victorie la limită cu Poli Iași,  în play-out-ul Ligii 1 - fcviitorul-1592233824.jpg

Articole de la același autor

FC Viitorul a primit, duminică, la Ovidiu, vizita celor de la Poli Iași, într-un duel de foc în play-out-ul Ligii 1.

Pe o ploaie torențială, echipa lui Gheorghe Hagi a deschis scorul în minutul 26, prin Andrei Ciobanu, care a executat o lovitură liberă și în urma unei scheme făcute alături de Gabi Iancu, a trimis balonul în plasa porții adverse, după ce acesta fusese deviat de un jucător al oaspeților.

Formația pregătită de Mircea Rednic a continuat să spere și în minutul 37, Omoh a centrat perfect în careu pentru Passaglia, iar jucătorul argentinian a restabilit egalitatea.

FC Viitorul a dat lovitura în minutul 72. Gabi Iancu a centrat foarte bine în careul advers, iar Virgil Ghiță a înscris cu capul, aducând astfel victoria pentru constănțeni.

Managerul tehnic al FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a fost foarte fericit la finalul partidei pentru că echipa sa a câștigat toate cele trei puncte puse în joc.

"Ne bucurăm pentru cele trei puncte. Știam că întâlnim cel mai experimentat antrenor din generația noastră, un antrenor foarte bun, care știe să pregătească meciurile foarte bine. Cu toate că am avut răbdare, am construit bine, nu ne-am creat multe ocazii clare în ultimii treizeci de metri. Am luat gol la singurul atac foarte bun al lor.

Am făcut schimbările bune. O victorie frumoasă. Ne trebuiau cele trei puncte, victoriile aduc încredere", a declarat Gheorghe Hagi. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5203 secunde