FC Viitorul U19, campioană pentru a opta oară în ultimii nouă ani

177
FC Viitorul U19, campioană pentru a opta oară în ultimii nouă ani - fcviitorul-1596544710.jpg

Articole de la același autor

Formația FC Viitorul Constanța a devenit, pentru a opta oară în ultimii nouă ani, campioana României la juniori Under 19 (jucători născuți după 1 ianuarie 2001).

Echipa antrenată de Cristian Cămui (director tehnic) și Constantin Fălină (antrenor principal) a disputat luni, la Mogoșoaia, finala Ligii Elitelor U19, împotriva formației Dinamo București.

Juniorii constănțeni s-au impus după executarea loviturilor de departajare, revenind spectaculos în repriza a doua, la pauză dinamoviștii conducând cu scorul de 2-0 după reușitele lui Ioan Diniță (min. 38) și Andrei Florescu (min. 45+1).

Andronache (min. 36) și Robert Mustacă (min. 41) au irosit ocazii bune pentru Viitorul, care a început cursa de urmărire în partea a doua a jocului, după introducerea la pauză a lui Darius Mureșan, Louis Munteanu și Alexi Pitu.

Darius Grosu a redus din diferență în minutul 61, iar Louis Munteanu a egalat în al treilea minut al prelungirilor, scor 2-2.

Viitorul a ratat și un penalty, în minutul 75, prin Constantin Grameni, care a trimis mingea în bara laterală, irosind și alte situații foarte bune de a înscrie.

Învingătoarea s-a decis astfel la loviturile de departajare, unde constănțenii au dovedit un plus de luciditate și s-au impus cu scorul de 4-3.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3401 secunde