FC Viitorul susține la Mediaș ultimul meci oficial din 2019

202
FC Viitorul susține la Mediaș ultimul meci oficial din 2019 - viitorul-1576798542.jpg

Articole de la același autor

FC Viitorul se pregătește pentru ultimul meci oficial din anul 2019. Echipa lui Gheorghe Hagi va evolua în deplasare, pe terenul celor de la Gaz Metan Mediaș, într-un meci care contează pentru etapa a 22-a din Liga I. Partida va avea loc în această seară, cu începere de la ora 20:30. 


Jucătorii pregătiți de Gheorghe Hagi sunt conștienți că meciul va fi unul dificil, iar concentrarea în tabăra constănțeană este maximă. 


"Este clar că ne așteaptă o partidă foarte dificilă. Suntem două echipe care luptăm pentru un loc cât mai bun în primele șase și ne dorim să mergem să facem un joc bun și să scoatem un rezultat pozitiv. Ne trebuie orice punct", a declarat căpitanul Bogdan Țîru în cadrul unei conferințe de presă. 


"Un meci foarte dificil, pe care sper să-l încheiem cu o victorie. Cu FCSB nu am jucat cum am plănuit și cum ne-am dorit. Ne trebuie trei puncte neapărat la Mediaș, să fim și noi mai liniștiți. Victoria ne ajută să ajungem cât mai repede în play-off și numai la asta ne este gândul", a adăugat și golgheterul echipei, Gabi Iancu. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1902 secunde