Liga I la fotbal FC Viitorul, punct mare la Cluj. Echipa lui Hagi, emoții pentru play-off

de Mircea GHIȚĂ Luni, 17 Februarie 2020 163
Partida dintre CFR Cluj și FC Viitorul nu avea decât o singură favorită la începutul său. Liderul Ligii I avea nevoie de victorie pentru a-și consolida poziția, în timp ce trupa lui Gheorghe Hagi își dorea victoria pentru a fi sigură de calificarea în play-off.

Meciul a fost unul anost, fără prea multe faze de poartă. În prima repriză, Gabi Iancu a expediat un „trasor” de la mare distanță, balonul izbind bara transversală a porții apărate de Arlauskis.

Pe un teren greu, clujenii au încercat să atace, însă fără să aibă câștig de cauză. După ultimul fluier, tabela arăta 0-0, rezultat care îi mulțumește într-o oarecare măsură pe constănțeni.

În urma acestui rezultat, FC Viitorul a acumulat 39 de puncte și se afla, ieri, înaintea disputării meciului Sepsi Sf. Gheorghe - FC Botoșani, pe locul 6, ultimul care duce în play-off.

De partea cealaltă, echipa antrenată de Dan Petrescu este lider, cu 49 de puncte, aflându-se la trei „lungimi” în fața ocupantei locului secund, Universitatea Craiova. Taguri

Alte ştiri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei