FC Viitorul, prima echipă care a anunțat programul de pregătire pentru noul sezon

250
FC Viitorul, prima echipă care a anunțat programul de pregătire pentru noul sezon - fotbalviitorul1558547167-1559112009.jpg

Articole recomandate

FC Viitorul, care sâmbătă a cucerit în premieră Cupa României la fotbal, a anunțat, marți, că în cadrul programul de pregătire din această vară va disputa și câteva partide de verificare, atât în țară, cât și în străinătate.

Medaliata cu bronz din acest sezon al Ligii I a programat vizita medicală la data de 13 iunie, iar până la 17 iunie jucătorii antrenați de Gheorghe Hagi se vor pregăti la Constanța, precizează clubul pe site-ul său oficial.

Între 20-28 iunie, Viitorul își va continua pregătirea la Poiana Brașov, urmând ca până la debutul în noul sezon al Ligii 1 antrenamentele să continue la Constanța.

FC Viitorul va juca un prim meci amical pe 19 iunie, la Atena, cu Olympiakos Pireu. Constănțenii vor mai disputa meciuri de verificare pe 24 iunie cu Colțea Brașov, pe 27 iunie (adversar nedesemnat), pe 28 iunie cu FCSB, iar pe 3 iulie cu Cerno More Varna, în deplasare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7857 secunde