FC Viitorul, pentru al treilea an consecutiv în play-off-ul Ligii I

250
1
FC Viitorul, pentru al treilea an consecutiv în play-off-ul Ligii I - fcviitorul-1519567275.jpg

Articole de la același autor

Campioana României la fotbal, FC Viitorul, a reușit să acceadă în play-off-ul Ligii l pentru al treilea an la rând, grație victoriei de sâmbătă, scor 1-0 (1-0), în deplasare, cu CSM Poli Iași, în ultima etapă a sezonului regulat. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Aurelian Chițu, în minutul 14. 


FC Viitorul a dominat jocul în totalitate și s-a impus mai clar decât o arată scorul final. 


"Este o performanță extraordinară pentru noi, să fim în al treilea an consecutiv în play-off. Spun asta deoarece am luat niște decizii în această iarnă. Mi-am asumat anumite riscuri formând o echipă tânără, dar talentată, însă mă bucur că am reușit să rămânem acolo sus. Echipa a demonstrat că merită să joace în play-off. Am analizat bine echipa din Iași, le-am anihilat punctele forte și am reușit să marcăm un gol important. Nu pot să știu cum va fi play-off-ul fără Dinamo. Este păcat, însă nu este treaba mea să comentez", a declarat managerul tehnic al constănțenilor, Gheorghe Hagi. 


În urma acestui rezultat, FC Viitorul a terminat prima parte a competiției pe locul 5, cu 44 de puncte. Lupta acerbă s-a dat pentru cel de-al șaselea loc de play-off, acolo unde Poli Iași, FC Botoșani și Dinamo București au terminat la egalitate, cu 39 de puncte. Criteriul care le-a departajat a fost punctajul obținut în partidele directe, acolo unde Poli Iași a obținut 7 puncte, FC Botoșani - 5 și Dinamo - 4. Astfel, FC Botoșani și Dinamo București vor juca în play-out-ul Ligii l. 


Gheorghe Hagi a fost vizibil deranjat de exprimarea unuia dintre jurnaliștii aflați la conferința de presă de după meci, care l-au supranumit din nou "Regele fotbalului românesc". 


"Vă rog să nu-mi mai spuneți «Regele». Nu am cum să fiu rege. Un rege stă pe yacht. Eu stau în trening de vreo trei ani, pe teren, în câmp la Constanța", a răspuns Hagi. 


Play-off: debut cu FCSB, în deplasare 


Astfel, cele șase echipe care s-au calificat în play-off sunt CFR Cluj, FCSB, CSU Craiova, Astra, FC Viitorul și Poli Iași. 


În prima etapă din play-off, programată în zilele de 3 și 4 martie, FC Viitorul va juca, în deplasare, cu FCSB. Ca tabloul să fie complet, în ultima rundă (12-14 martie), FC Viitorul va evolua în deplasare, pe terenul liderului CFR Cluj, într-o partidă ce poate stabili campioana României. 


Comentează știrea

Cata
26 februarie 2018
Si?

Si? Cui ii pasa de echipa asta in afara de machedoni si rudele jucătorilor?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4393 secunde