FC Viitorul, opt goluri marcate în amicalul cu Colțea Brașov

de Sorin MIHALACHE Marţi, 25 Iunie 2019 250
În primul meci de verificare din cadrul cantonamentului de la Poiana Brașov, susținut ieri dimineață, la Campo Verde, FC Viitorul a obținut o victorie categorică, scor 8-0 (3-0), în fața echipei Colțea Brașov. 
O partidă în care constănțenii au rulat întreg lotul și în care au irosit multe alte ocazii clare, inclusiv două lovituri de la 11 m, ambele ratate de Gabriel Iancu. Cu această ocazie, a debutat pentru FC Viitorul și fundașul stânga Steliano Filip, noua achiziție a grupării constănțene. 


Keita a punctat în trei rânduri (min. 15, 34, 61), iar Munteanu a reușit și el „dubla” (min. 77 și 86), celelalte goluri fiind marcate de Mățan (min. 40), Iancu (min. 63) și Vînă (min. 90). 


FC Viitorul (manager tehnic Gheorghe Hagi): Buzbuchi (min. 46, Mușat), Leca, Bîrzu (min. 70, Artean), Kuipers (min. 70, Iacob), Grosu (min. 70, Filip), Mălăele (min. 60, Tucaliuc), Achim (min. 70, Popescu), Tîrcoveanu (min. 70, Vînă), Mățan (min. 70, Pitu), Iancu (min. 70, Mihai), Keita (min. 70, Munteanu). 


Aseară, FC Viitorul a susținut cel de-al doilea amical al zilei, tot la Campo Verde, în compania Chindiei Târgoviște, terminat însă după închiderea ediției. 


Pentru formația constănțeană, urmează o serie de alte trei meciuri de pregătire, cu FK Csikszereda Miercurea Ciuc (joi, 27 iunie, de la ora 17.30, la Campo Verde), cu FCSB (vineri, 28 iunie, de la ora 11.00), și cu Cernomore Varna, testul cu bulgarii fiind programat în data de 3 iulie, de la ora 18.00, la stadionul „Central” din cadrul Academiei Hagi de la Ovidiu. 
Primul meci oficial al Viitorului va avea loc pe 6 iulie, de la ora 20.00, pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești, cu CFR Cluj, în Supercupa României. 


Taguri

Alte ştiri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei