FC Viitorul, o nouă aventură europeană. Luxemburg, prima escală

244
FC Viitorul, o nouă aventură europeană. Luxemburg, prima escală - fcviitorul1-1531312876.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, de la ora 21.00 (ora României), FC Viitorul întâlnește, în deplasare, pe Racing FC Union (Luxemburg), într-o partidă contând pentru prima manșă a turului 1 al Europa League. Constănțenii au efectuat, marți, un ultim antrenament la București, iar ieri dimineață, au plecat spre Luxemburg.

Partida, transmisă în direct de TVR 1, va fi condusă de o brigadă de arbitri din Insulele Feroe, cu Alex Troleis (38 ani) la centru; asistenți - Dan Petur Pauli Hojgaard și Edvard Hojgaard, arbitru de rezervă - Bjarki Danielsen.

Manșa secundă va avea loc la Ovidiu, joi, 19 iulie.

Gavra, transferat la U Cluj

FC Viitorul a ajuns la un acord cu Universitatea Cluj pentru transferul definitiv al jucătorului Cristian Gavra.

În vârstă de 25 de ani, Gavra este un produs al Academiei Gheorghe Hagi și a semnat cu gruparea ardeleană un contract valabil pe trei ani.

"Îi mulțumim pentru evoluțiile în tricoul negru-albastru și îi dorim mult succes în continuare", a transmis conducerea clubului constănțean.

"Pentru mine, este un transfer de care aveam nevoie. Am ajuns la o echipă de tradiție, cu suporteri numeroși, într-un oraș frumos. Îmi doresc să îmi fac treaba cât mai bine, să înscriu constant, iar la final să ne bucurăm împreună de promovarea în Liga 1", a declarat atacantul, pentru site-ul clubului din Cluj.

Gavra a devenit a noua mutare pe care Universitatea Cluj a efectuat-o în această vară, după Cosmin Dur-Bozoancă, Tiberiu Căpușă, Doru Dumitrescu, Kofi Twumasi (toți de la FC Viitorul), Carol Taub, Jevrem Kosnic, Marius Coman și Florin Burghele. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4565 secunde