FC Viitorul merge la Sibiu cu un moral bun și cu dorința de a ajunge pe primul loc

208
FC Viitorul merge la Sibiu cu un moral bun și cu dorința de a ajunge pe primul loc - fcviitorul-1573083052.jpg

Articole de la același autor

FC Viitorul așteaptă cu mare interes partida de mâine, din deplasare, cu Hermannstadt, care contează pentru etapa a 16-a a Ligii I. 


Echipa lui Gheorghe Hagi se află pe locul 2 în clasament, cu 28 de puncte, la două "lungimi" în spatele liderului CFR Cluj. În ultimul meci jucat în campionat, FC Viitorul a trecut cu 3-0 de Chindia Târgoviște, astfel că fotbaliștii de la malul mării au un moral bun înaintea duelului cu sibienii. 


Hermannstadt traversează o perioadă mai puțin favorabilă, ardelenii aflându-se pe locul 12, fără victorie de mai bine de șase partide. 


La ultimul meci jucat în tricoul Viitorului, George Ganea a înscris și a avut și alte realizări, astfel că fiul fostului internațional Ionel Ganea este așteptat să fie din nou letal în fața porții adverse. 


De asemenea, puștiul Louis Munteanu, care a înscris și el în poarta Chindiei, ar putea apărea pe teren la partida cu Hermannstadt. 


Brazilianul Eric de Oliveira a trecut peste perioada de accidentare pe care a avut-o și se pare că a intrat din nou în grațiile lui Hagi. Managerul tehnic al Viitorului a explicat în mai multe rânduri că Eric va juca doar atunci când va considera el, chiar dacă sud-americanul a avut în debutul stagiunii evoluții încântătoare. 


Un minus pentru constănțeni este absența lui Rivaldinho. Brazilianul este accidentat și nu se știe când va reveni în iarbă. 


XXX 
Confruntarea dintre Hermannstadt și Viitorul îi va aduce față în față pe cei doi tehnicieni experimentați, Eugen Neagoe și Gheorghe Hagi. Primul, revenit după problemele de sănătate pe care le-a avut, este dornic să confirme cu echipa din Sibiu, după ce, în perioada în care a antrenat-o pe Dinamo, a fost în permanență criticat de fanii "câinilor". 


Partida dintre Hermannstadt și Viitorul va avea loc, mâine, de la ora 20.30, pe stadionul Trans-Sil din Târgu Mureș. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6284 secunde