FC Viitorul, la ceas aniversar! Echipa constănțeană - 10 ani de activitate

190
FC Viitorul, la ceas aniversar! Echipa constănțeană - 10 ani de activitate - fcviitorul-1574459409.jpg

Articole de la același autor

FC Viitorul și Academia Hagi au sărbătorit, joi seară, la Constanța, 10 ani de activitate. Evenimentul s-a desfășurat în incinta magazinului "Nike" din City Park Mall, în prezența managerului tehnic Gheorghe Hagi, a președintelui Gheorghe Popescu, dar și a componenților lotului și cei ai staff-ului administrativ. 


Evident, de la eveniment nu puteau lipsi fanii echipei de la malul mării, care s-au înghesuit să facă poze și să obțină autografe de la jucătorii lor preferați. 


"Căpătăm experiență, creștem. 10 ani frumoși, în care am crescut bine și sperăm ca și de acum încolo să o facem la fel de bine. Proiecte pe termen mediu și lung, nu de azi pe mâine. În continuare trebuie să ne dezvoltăm, să perfecționăm tot ce am făcut bine, să fim motivați în continuare. Numai asta poate să te ducă la lucruri foarte bune. Trebuie să creștem, trebuie să devenim mai buni, mai competitivi și bineînțeles poate într-o bună zi vom deveni competitivi și pe plan european", a declarat Gheorghe Hagi. 


Pentru gruparea constănțeană, urmează un alt eveniment important, sâmbătă, 23 noiembrie, de la ora 17.00, la Hotelul "Iaki" din stațiunea Mamaia fiind programată lansarea cărții "Campionii creează campioni", o carte tehnică gândită, concepută și creată de către Gheorghe Hagi, cel mai mare fotbalist român al tuturor timpurilor. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6733 secunde