Astăzi, meci internațional, la Ovidiu

FC Viitorul înfruntă pe FC Zurich, în Liga Campionilor pentru tineret

311
FC Viitorul înfruntă pe FC Zurich, în Liga Campionilor pentru tineret - fcviitorul-1478023243.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, de la ora 18.00, FC Viitorul U19 susține meciul din prima manșă a turului II al Ligii Campionilor pentru tineret, competiție cunoscută și sub denumirea de Youth League. 


Deținători ai titlului național U19, jucătorii antrenați de Nicolae Roșca s-au calificat în această fază a competiției după ce au dispus de Șerif Tiraspol (scor 5-1 la capătul celor două manșe). 


FC Viitorul întâlnește în turul secund pe FC Zurich, campioana U19 a Elveției depășind în turul I pe bosniacii de la Zrinski Mostar (3-0 și 6-0).


Partida FC Viitorul - FC Zurich face parte din turul al II-lea al Youth League și este programată pe terenul Central din Complexul Academiei Hagi. Intrarea este liberă. 


Întâlnirea va fi arbitrată de o brigadă din Malta, condusă la centru de Trustin Farrugia; asistenți - Jurgen Spiteri și Christopher Francalanza. 


Manșa retur este programată miercuri, 23 noiembrie, la Zurich. 


Învingătoarea dublei manșe dintre FC Viitorul și FC Zurich se va califica în play-off-ul Youth League, fază în care va întâlni, pe teren propriu, pe una dintre ocupantele pozițiilor secunde din grupele Youth League. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6282 secunde