FC Viitorul, în sferturile Cupei României. Hagi, nervos la conferința de presă

202
FC Viitorul, în sferturile Cupei României.  Hagi, nervos la conferința de presă - fcviitorul-1541005075.jpg

Articole de la același autor

FC Viitorul s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României la fotbal, după ce a învins formația Poli Iași, scor 7-5 (2-2, 2-2), după loviturile de departajare, în Copou.

Echipa constănțeană a condus cu 2-0, prin golurile marcate de Ianis Hagi (min. 16 - penalty), în urma unui fault comis asupra sa de Andrei Sin, și de Alexandru Mățan (min. 39). Ieșenii au revenit după pauză, marcând prin olandezul Moussa Sanoh (min. 55) și prin Cosmin Frăsinescu (min. 75), egalarea venind într-un moment în care gazdele jucau în zece oameni, după ce Andrei Cristea fusese eliminat în min. 72, pentru proteste.

La loviturile de departajare, pentru echipa antrenată de Gheorghe Hagi au transformat Hagi jr, Ciobanu, Achim, Casap și Houri, iar pentru Poli, au înscris Platini, Qaka și Bădic; Ndongala a șutat în bară.

"Sunt fericit că ne-am calificat. Am învățat ceva și din această experiență și asta nu poate decât să ne bucure. Am fost agresivi, am jucat bine, ne-am impus ritmul și mergem mai departe", a declarat managerul tehnic al constănțenilor.

Hagi a răbufnit în momentul în care a fost întrebat de o reporteriță ce părere are despre faptul că echipa sa ocupă poziția a doua la capitolul penalty-uri primite în Liga l și Cupa României.

"Tu te uiți la meciuri? Ai văzut că avem posesie 60-70%? Cred că este doar meritul nostru, fiindcă jucăm un fotbal bun, creativ și ducem foarte multe baloane în careul advers, acolo se poate întâmpla orice. Dacă ții cu noi, te bucuri de aceste penalty-uri, dacă nu, nu. Probabil că ești stelistă", a tunat Hagi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 27 Octombrie 2018
Stire din Sport : FC Viitorul, deplasare la Botoșani
Joi, 25 Octombrie 2018
Stire din Sport : Tricolorii mici, amical cu Belgia
Luni, 22 Octombrie 2018
Stire din Sport : Gură de oxigen pentru SSC Farul
Pagina a fost generata in 0.4873 secunde