FC Viitorul - FC Steaua 3-1, în play-off

227
FC Viitorul - FC Steaua 3-1, în play-off - gheorghehagi1489772014-1489872907.jpg

Articole de la același autor

FC Viitorul Constanța a învins-o pe FC Steaua București cu scorul de 3-1 (0-0), sâmbătă seara, la Ovidiu, într-un meci din etapa a doua a fazei play-off a Ligii I de fotbal.


FC Viitorul a urcat pe primul loc în clasament după acest succes, conturat în repriza secundă.


Echipa antrenată de Gheorghe Hagi a reușit abia a doua sa victorie în fața Stelei, în 13 partide, după zece eșecuri consecutive. 


Un lucru important pentru soarta partidei de la Ovidiu s-a petrecut în prima repriză, când fundașul stelist Gabi Tamaș a fost eliminat în minutul 17, pentru o intrare dură la Florin Purece.


În prima parte a meciului, Florinel Coman a avut o ocazie din lovitură liberă (12), iar Steaua a avut oportunități de gol prin Florin Tănase (9) și Ovidiu Popescu (45+3), tot din lovitură liberă.


FC Viitorul trebuia să primească penalty în min. 42, când Mihai Bălașa l-a ținut în propriul careu pe Coman.


Gazdele au deschis scorul imediat după pauză, prin Florinel Coman (46), care a marcat din apropiere, după o centrare a lui Romario Benzar.


Ovidiu Popescu (50) i-a dat iar emoții lui Rîmniceanu din lovitură liberă, iar gazdele și-au dublat avantajul prin Vlad Morar (56), care a marcat un gol cu un șut dintr-un unghi aproape imposibil.


Steaua a forțat pe cartea atacului și a avut două ocazii bune, însă Gnohere a reluat peste poartă cu capul (61) la centrarea lui Gabi Enache, iar apoi Bogdan Țîru a fost aproape de autogol (64), după un șut al lui Gnohere.


FC Viitorul a marcat al treilea gol prin tânărul Carlo Casap (74), care l-a surprins pe portarul Florin Niță cu un șut de la distanță.


Steaua a redus din diferență prin Denis Alibec (80), din lovitură liberă.


Până la final, gazdele au mai ratat prin Coman (81), Chițu (90+3), Morar (90+4), iar Steaua prin Alibec (90+1).


La meci a asistat și selecționerul echipei naționale, Christoph Daum.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6323 secunde