FC Viitorul este gata pentru meciul cu Chindia Târgoviște

156
FC Viitorul este gata pentru meciul cu Chindia Târgoviște - viitorul1-1592320258.jpg

Articole de la același autor

FC Viitorul susține un nou meci important în play-off-ul Ligii I. Echipa lui Gheorghe Hagi joacă, astăzi, de la ora 20.00, în deplasare, cu Chindia Târgoviște.

Partida ar trebui să fie una facilă pentru constănțeni, mai ales că Viitorul se află pe primul loc în play-out, cu 27 de puncte și nu are emoții în privința retrogradării.

Echipa de pe litoral vine după victoria obținută, duminică, la Ovidiu, scor 2-1, în fața celor de la Poli Iași.

"O deplasare dificilă. Chiar dacă avem rezultate pozitive cu Chindia, eu zic că e o echipă care stă bine în teren, care are un antrenor cu experiență bogată. Sper să venim cu puncte acasă. Sunt meciuri oficiale, sunt puncte și trebuie să facem rezultate.

Cu siguranță că o să facem anumite schimbări, pentru că se joacă din trei în trei zile. Suntem la început și încă nu avem ritmul și intensitatea jocului. Trebuie să îmi folosesc tot lotul și sper să fiu inspirat, să facă bine cei care intră și să arate că o fac la fel de bine cum au făcut-o și ceilalți la meciul de acasă, cu Poli Iași", a declarat, la conferința de presă, managerul tehnic al Viitorului, Gheorghe Hagi. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5223 secunde