FC Viitorul deschide play-off-ul cu Dinamo și Steaua

236
FC Viitorul deschide play-off-ul cu Dinamo și Steaua - fcviitorul-1488907302.jpg

Articole de la același autor

După victoria Astrei Giurgiu cu FC Botoșani, scor 3-0, de luni seară, s-a conturat programul play-off-ului Ligii l. Se cunoșteau cele șase formații calificate, însă nu și ordinea exactă a clasamentul final, ce ar fi stabilit și programul meciurilor viitoare. 


Cu cele trei puncte câștigate, Astra a urcat pe poziția a treia, cu 22 de puncte, iar liderul FC Viitorul va debuta în play-off pe teren propriu, în compania ocupantei locului șase, Dinamo București, luni, 13 martie, de la ora 20.30. 


În cadrul primei runde din play-off, vor mai avea loc partidele FC Steaua București - CFR Cluj (duminică, 12 martie) și Astra Giurgiu - CSU Craiova (sâmbătă, 11 martie). 


În etapa secundă, trupa lui Gheorghe Hagi va evolua tot acasă, împotriva Stelei (intervalul 17-19 martie). Aflată în lupta pentru titlu, FC Viitorul va juca în ultima etapă, în perioada 10-12 mai, pe stadionul "Central" din Ovidiu, contra celor de la CFR Cluj. 


Începând de ieri, abonamentele promoționale și tichetele de acces individuale se pot achiziționa online, de pe eventim.ro și din magazinele partenere: Orange, Diverta, Germanos, OMV, Carrefour, Cărturești și Humanitas. Nu se vor mai comercializa tichete la casele de bilete amenajate pe stadionul "Central", așa cum s-a procedat pe parcursul sezonului competițional.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4143 secunde