FC Viitorul, cu rezervele contra FC Hermannstadt, în Cupa României

365
FC Viitorul, cu rezervele contra FC Hermannstadt, în Cupa României - fcviitorul-1551120382.jpg

Articole de la același autor

FC Viitorul înfruntă pe FC Hermannstadt, la Pitești, astăzi, de la ora 20, în faza sferturilor de finală ale Cupei României. 
Pentru acest joc, managerul tehnic Gheorghe Hagi a decis să lase acasă o parte din jucătorii ce au dus greul în campionat până acum: Bogdan Țîru, Sebastian Mladen, Bradley De Nooijer, Ionuț Vînă, Tudor Băluță, Lyies Houri, Denis Drăguș și Ianis Hagi, oferind șanse celor care nu au prins minute până acum: Rivaldinho, Andrei Târcoveanu, Eric de Oliveira, Alexandru Mățan, Carlo Casap sau Vlad Achim. 


"Întâlnim finalista de anul trecut. Hermannstadt este o echipă puternică, experimentată și, chiar dacă este foarte solidă pe apărare, poate să atace la fel de bine și să pună probleme. Vom da șanse în acest duel și jucătorilor care au evoluat mai puțin până acum. În ultima perioadă nu prea am înscris, așa că trebuie să schimbăm ceva. Să fim mai buni în ultimii 30 de metri. Lucrăm la antrenamente și încercăm să-i facem pe jucători să simtă mai bine mingea, faza, și să devenim mai letali", a declarat Gheorghe Hagi. 


Decizia vine și în contextul în care FC Viitorul are de disputat un meci decisiv pentru calificarea în play-off-ul Ligii l, duminică, 3 martie, de la ora 17, pe stadionul "Central" din Ovidiu, împotriva formației FC Botoșani. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.311 secunde