FC Viitorul Constanța speră la o minune în partida cu KAA Gent

393
FC Viitorul Constanța speră la o minune în partida cu KAA Gent - viitorulgentretur-1564601563.jpg

Articole de la același autor

FC Viitorul Constanța se pregătește pentru manșa retur cu KAA Gent, din turul al doilea al Europa League. Echipa lui Gheorghe Hagi a pierdut în Belgia cu scorul de 3-6, după un meci în care apărarea constănțenilor nu a funcționat deloc.
Chiar dacă este aproape imposibil ca echipa de la malul mării să se mai califice în turul al treilea al competiției inter-continentale, jucătorii Viitorului împreună cu managerul tehnic al formației de pe litoral au încredere că vor face o partidă bună și sunt siguri că le vor pune probleme belgienilor la Ovidiu.


"E clar că va fi un meci decisiv. În fotbal s-au văzut multe și este posibil, mai ales că în repriza a doua a partidei din Belgia cred că am făcut un joc bun. Într-un meci ca acesta trebuie să marchezi. Calitatea noastră, a fundașilor, este să nu primim gol. Pe suporteri îi așteptăm în număr cât mai mare la stadion, să ne susțină, pentru că ne-au fost aproape în toate momentele importante. Este important să facem un joc complet și la final să ieșim cu capul sus din teren. Important este să avem încredere în noi și să marcăm repede. Sperăm să ne adaptăm mai bine la căldura de la ora jocului" , a declarat în cadrul unei conferințe de presă fundașul Bogdan Țîru.


"Încercăm să trecem de un adversar valoros, de o echipă care are experiență. Jucăm acasă, probabil stadionul o să fie plin, sperăm să iasă o seară frumoasă. Încercăm să creăm imposibilul. Cred eu că trebuie să marcăm cel puțin patru goluri ca să reușim să ne calificăm. La ei am făcut greșeli foarte, foarte mari. Sperăm ca de data aceasta să stăm mult mai bine în defensivă. În acest gen de meciuri, un gol, două, și publicul poate contribui din plin. Ritmul de joc e mult mai rapid în fotbalul european." , a specificat și Gheorghe Hagi. 


Partida de la Ovidiu, care va avea loc astăzi, cu începere de la ora 18.00, va fi condusă de o brigadă de arbitri care îl va avea la centru pe spaniolul Jose Luis Munuera Montero. 


Tot în această seară, FCSB va juca la Giurgiu împotriva armenilor de la Alashkert, după ce săptămâna trecută s-a impus în fața acestora în deplasare cu scorul de 3-0. Meciul va avea loc începând cu ora 21:30.


CSU Craiova primește și ea în Bănie vizita maghiarilor de la Honved Budapesta, cu începere de la ora 19.15. În tur a fost 0-0.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5708 secunde