FC Viitorul Constanța și Pablo Brandan și-au încheiat socotelile

229
FC Viitorul Constanța  și Pablo Brandan  și-au încheiat socotelile - fcviitorul-1479660976.jpg

Articole de la același autor

FC Viitorul Constanța a anunțat, prin intermediul site-ului său oficial, faptul că a fost reziliat pe cale amiabilă contractul avut cu argentinianul Pablo Brandan. Acesta a evoluat în 14 partide în Liga 1 pentru constănțeni, însă a ieșit pe ușa din dos, după evoluția lamentabilă avută în partida cu Steaua și comportamentul ulterior după înlocuire. Schimbat de Gheorghe Hagi la pauză, fostul jucător al celor de la Unirea Urziceni, Steaua București, CSU Craiova și ASA Târgu Mureș și-a luat geanta și a plecat acasă, fiind chemat de urgență la finalul partidei, pentru a realiza testul antidoping.

"L-am schimbat, i-am comunicat că din partea unui jucător cu experiență aștept ceva în plus. Dar el nu o face. Poate pentru un tânăr aș înțelege, dar la el nu", declara Hagi, nervos, la finalul partidei pierdute împotriva Stelei, scor 0-2.

v v v

Sâmbătă, FC Viitorul ll a fost învinsă pe teren propriu de către Petrolistul Boldești, scor 0-1 (0-0), într-o partidă din etapa a XXll-a a Ligii a lll-a, Seria a ll-a.

FC Viitorul ll (antrenori, Cristian Cămui și Vasile Mănăilă): Tordai, Rusu (min. 83, Alexe), Burdeț, Mladen, Panait (min. 78, Cruceru), Vînă, Vasile, Neniță, Cioablă, C. Ene, Margină.

În urma acestei înfrângeri, constănțenii rămân pe poziția secundă, însă s-a mărit la nouă puncte ecartul între aceasta și lidera clasamentului, Metaloglobus București.

Tot sâmbătă, au evoluat și juniori U19 ai Viitorului, pe teren propriu, în etapa a XIV-a a Ligii Elitelor, contra celor de la CS Mioveni.

Victoria a revenit gazdelor pregătite de Nicolae Roșca, scor 6-0 (4-0), care pornesc cu un moral bun în returul de miercuri, 23 noiembrie, de la ora 18, cu FC Zurich, din turul al doilea al Youth League (în tur, FC Viitorul s-a impus cu 5-0).

Golurile victoriei în partida cu CS Mioveni au fost marcate de Florinel Coman, Radu Boboc (câte 2), Alexandru Mățan și Doru Dumitrescu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.671 secunde