FC Viitorul câștigă, Hagi răbufnește: "Lăsați-ne să jucăm fotbal!"

102

Articole de la același autor

FC Viitorul a avut parte de un meci interzis cardiacilor în etapa a 10-a din Liga 1.

Echipa lui Gheorghe Hagi a primit, luni seară, la Ovidiu, vizita celor de la Poli Iași. Moldovenii au obținut o lovitură de la 11 metri în minutul 37 și au deschis scorul după ce Bălan a transformat fără probleme.

În partea a doua, în minutul 54, Bradley de Nooijer a fost eliminat după ce a văzut cel de-al doilea cartonaș galben. Chiar și în inferioritate numerică, FC Viitorul a restabilit egalitatea în minutul 80, după ce Vlad Achim a transformat și el un penalty.

Patru minute mai târziu, Hagi a fost trimis în tribune de către centralul Comănescu, din cauza protestelor. Managerul constănțenilor și-a ieșit din minți și a continuat să protesteze, însă în cele din urmă a acceptat decizia.

Stadionul a "explodat" în minutul 91, atunci când brazilianul Rivaldinho a înscris și a adus victoria pentru Viitorul, scor 2-1.

La finalul partidei, Hagi a răbufnit și i-a făcut praf pe arbitri întâlnirii.

"Aceste lucruri mă sperie. Cei doi arbitri au început să mă mintă. Nu se poate, unul să spună că mă dă afară pentru ceva, altul pentru altceva. Am fost primul în România care a spus că vrea arbitri români. Nu ca ceilalți care au venit după. Să ne lase să jucăm fotbal, fie imparțiali!", a declarat conducătorul clubului de pe litoral.

Viitorul este pe locul 2 în clasamentul Ligii 1, cu 21 de puncte, la egalitate cu liderul CFR Cluj, însă cu un golaveraj mai slab.

În etapa viitoare, FC Viitorul va da piept cu CSU Craiova.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5556 secunde