FC Viitorul atacă pe CSU Craiova cu toate forțele, în semifinalele Cupei României

591
FC Viitorul atacă pe CSU Craiova cu toate forțele, în semifinalele Cupei României - fcviitorul-1554318241.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, de la ora 20, FC Viitorul va disputa manșa tur a semifinalei din Cupa României, pe terenul celor de la CS Universitatea Craiova. Partida va fi transmisă în direct, pe Digi Sport 1. 


După remiza de luni, din campionat, de la Sfântu Gheorghe, scor 0-0 cu Sepsi, formația antrenată de Gheorghe Hagi a ales să rămână în zonă, antrenându-se la Brașov. Marți, constănțenii au ajuns în Oltenia, iar de dimineață, s-au relaxat în Parcul "Romanescu", ca apoi să efectueze bine stabilitele antrenamente zilnice. 
În sezonul regulat al Ligii l, CSU Craiova s-a impus cu 2-0 ("dublă" Elvir Koljic) pe teren propriu, iar în retur, la Ovidiu, s-a înregistrat o remiză fără goluri. 
În egalul de la Sfântu Gheorghe, Hagi a preferat să menajeze opt jucători, pentru a fi în formă maximă cu CSU Craiova: Bogdan Țîru, Bradley de Nooijer, Ionuț Vînă, Lyes Houri, Tudor Băluță, Andreas Calcan, Ianis Hagi și Denis Drăguș. 
În cea de-a doua semifinală, CFR Cluj a jucat, aseară, în compania Astrei Giurgiu, meciul terminându-se după închiderea ediției. 
Partidele retur se vor desfășura marți, 23 aprilie. 


"Este incredibil unde a ajuns acest proiect" 
Cupa Hagi Danone, cea mai importantă competiție de fotbal din România pentru copiii sub 12 ani, a ajuns la cea de-a zecea ediție. La acest turneu, vor avea drept de joc copiii născuți după data de 1 ianuarie 2007. Ca în fiecare an, cele mai bune echipe școlare și cluburi de top din țară vor juca pentru șansa unică de a reprezenta România la finala internațională Danone Nations Cup, care se va desfășura, între 9 și 12 octombrie, la Barcelona. 
La "Mondialul puștilor" din Spania, vor avea loc două turnee: pentru campioanele naționale de anul trecut, respectiv cele din 2019.  România va fi reprezentată de Academia Hagi, câștigătoarea trofeului din 2018, și de viitoarea campioană, care va fi desemnată pe 1 iunie, la turneul final de la Constanța. 
"Este incredibil cât de sus a ajuns acest proiect. Pentru mine, cifra 10 înseamnă aspirație. Mă bucur că, de-a lungul anilor, am văzut copii care au crezut în visul lor. Iar astăzi, ei sunt prezentul și viitorul României. Cupa Hagi Danone trebuie să continue să producă entuziasm copiilor. Au mult de muncă și au nevoie de speranță. Suntem aici ca să-i ajutăm să facă performanță. Totodată, trebuie să-i învățăm că sportivul are nevoie de un stil de viață sănătos", a spus Gheorghe Hagi. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4486 secunde