FC Viitorul a pierdut derby-ul cu FCSB. "Au gestionat mai bine presiunea"

246
FC Viitorul a pierdut derby-ul cu FCSB.

Articole de la același autor

FC Viitorul a pierdut partida cu FCSB, scor 0-2 (0-1), luni seară, la Pitești, contând pentru etapa a XIX-a a Ligii l la fotbal. Golurile bucureștenilor au fost reușite de Florin Tănase, în minutul 41, cu un șut din trei metri, după ce în prealabil ratase un penalty, și Lucian Filip, în minutul 77.

Managerul tehnic al constănțenilor, Gheorghe Hagi, a recunoscut superioritatea FCSB-ului, însă a fost nemulțumit de aportul ofensiv al echipei sale.

"FCSB a arătat că este o echipă mult mai experimentată ca noi, care știe să gestioneze aceste meciuri cu presiune, cu încărcătură. Au fost mai agresivi, mai îndrăzneți și au reușit să ne pedepsească. Din păcate, am fost prea săraci în atac. Ianis a jucat prea retras, Voduț discret, iar lui Drăguș ar fi trebuit să-i dăm o minge numai lui. Uită să o mai dea și colegilor. Este tânăr, talentat, dar trebuie să înțeleagă că fotbalul este un sport de echipă. A fost o săptămână grea, cu meciuri în deplasare, mergem mai departe", a declarat Hagi.

După această rundă, CFR Cluj rămâne lideră, cu 40 de puncte, urmată de FCSB, cu 37 de puncte, și CSU Craiova, cu 35 de puncte. Viitorul este pe patru, cu 33 de puncte.

În următoarea etapă, FC Viitorul va întâlni, la Ovidiu, pe CFR Cluj, luni, 17 decembrie, de la ora 20. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 08 Decembrie 2018
Stire din Sport : FC Viitorul,  gata de "războiul" cu FCSB
Pagina a fost generata in 0.4843 secunde