Liga I la fotbal

FC Viitorul, a fi sau a nu fi în play-off! "Trebuie să ne facem jocul"

109
FC Viitorul, a fi sau a nu fi în play-off!

Articole de la același autor

FC Viitorul evoluează, sâmbătă, 24 februarie, de la ora 19.45, pe terenul celor de la Poli Iași, într-o partidă programată în etapa a XXVI-a a Ligii l de fotbal, ultima a sezonului regulat. 


Formația antrenată de Gheorghe Hagi este obligată să nu piardă acest meci pentru a fi sigură de prezența în play-off. De la aceeași oră, la Giurgiu, Astra întâlnește pe Dinamo, într-un alt duel ce va stabili echipele calificate în play-off. Trei din cele patru formații se vor califica în play-off după cele două confruntări. Toate partidele vor fi transmise în direct pe Look TV, Digi Sport și Telekom Sport. 


"Este un meci foarte important, în deplasare, împotriva unei echipe care a demonstrat că este într-o formă bună. A câștigat toate cele trei meciuri din acest an 2018. Noi ne dorim foarte mult să ajungem în play-off, așa că trebuie să ne facem jocul. Nu trebuie să ne gândim la cealaltă partidă. Trebuie să demonstrăm că suntem mai puternici și să depindem doar de noi", a declarat Gheorghe Hagi, înaintea partidei din Moldova. 


În tur, la Ovidiu, FC Viitorul s-a impus cu 5-2 (4-1). 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5383 secunde