FC FARUL anunță că a găsit soluția de a ieși din criză

2109
9
FC FARUL anunță că a găsit soluția de a ieși din criză - fotbalfarul1352317258-1352367067.jpg

Articole de la același autor

A mai rămas puțin din turul Ligii II, iar FC Farul este pe ultimul loc. Lucrurile nu vor rămâne așa, spun oficialii grupării de la malul mării, care afirmă că s-au pus deja bazele unui plan de ieșire din "criza de puncte". În acest proiect misterios este implicat și finanțatorul Viitorului Constanța, Gheorghe Hagi.

Este clar că ceva nu merge bine în vestiarul celor de la FC Farul Constanța. Echipa scade de la meci la meci, iar victoriile - rare - au devenit o sărbătoare pentru "marinari", atunci când se ivesc. Din această cauză, conducătorii clubului au decis să ia măsuri.

Având în vedere recentele colaborări cu cei de la Viitorul, FC Farul a decis să apeleze la fostul internațional Gheorghe Hagi pentru a putea scăpa de probleme. Astfel, este foarte posibil, din această iarnă, să vedem tineri jucători în lotul Farului "produși" chiar la Ovidiu.

"S-a făcut o discuție de principiu, ea va fi aprofundată și sperăm să fie o colaborare de bun augur pentru ambele grupări. Vom avansa discuțiile la sfârșitul turului. Prima soluție este să câștigăm meciul de sâmbătă (n.r. - cu Unirea Slobozia), este soluția cea mai la îndemână. Știți cum se spune în fotbal, cel mai greu meci este cel care urmează. Vrem să câștigăm acest meci și pe cele din următoarele jocuri care au mai rămas din tur, să acumulăm puncte, să ieșim din subsolul clasamentului, iar din iarnă, să facem o analiză pertinentă, la obiect, să vedem unde s-a greșit și să redresăm «corabia»", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele FC Farul, Marcel Lică.

Vor fi restructurări

Pentru jucătorii Farului, termenul limită în care se mai pot afirma bate la ușă. Mulți dintre ei au lăsat un gust amar în urma acestui tur, iar păstrarea acestora în lot depinde de evoluția lor în cele câteva meciuri care au mai rămas de jucat.

"Sunt jucători profesioniști, maturi, se duc acolo unde sunt solicitați. Ei știu bine că vor fi restructurări. La unii se va renunța, alții vor dori să plece, așa este peste tot. Fiecare trebuie să-și facă o analiză, să vadă dacă randamentul lui a fost bun, astfel încât clubul să-i propună o prelungire a șederii", ne-a mai spus Marcel Lică.

Bugetul de mâncare, cât la alții de salarii

Dacă la rezultate nu excelează, la condiții de pregătire și găzduire, FC Farul e pe primul loc! Elevii lui Alin Artimon servesc trei mese pe zi și au toate condițiile de antrenament asigurate. Oare să fie prea osteniți de la atâta mâncare încât să nu mai poată duce un meci de la cap la coadă?

"Vă spun sincer că sunt mulți bani față de alte echipe. Ne-a bătut Suceava, o echipă în care jucătorul cu cel mai mare salariu încasează 2.500 lei, bani pe care nu-i mai luase de trei luni! Aici au salarii mari și tot pe mine mă acuză. Eu le ofer toate condițiile. Au mai venit jucători de Liga I și mi-au zis: «Noi nu am avut trei mese pe zi la nicio echipă». Știți ce înseamnă 40 de meniuri pe zi? Alții, cât cheltuim noi pe mâncare, atât au ei bugetul pentru salarii", a precizat finanțatorul Giani Nedelcu.

Comentează știrea

jucator farul
8 noiembrie 2012
minciuni

Mancam doar E-uri si salariile sunt de 15 milioane pe luna:)) Din iarna FARUL devine satelitul lu Viitoru

unu
8 noiembrie 2012
te bate Dumnezeu

tigane...dai jucatorilor numai orez cu cate un copanel cat pumnul....chiar nu ti e rusine sa vii cu asa ineptii in fata presei???o sa spui maine poimaine ca au avut si hartie igienica la toalete... Doamne cat mai avem de indurat ???

mama san
8 noiembrie 2012
farul

la ce aratati pe teren cred ca deja sunteti bagati prea mult in seama. jucati si voi ceva, panaramelor!

Răspuns la: minciuni
Adăugat de : jucator farul, 8 noiembrie 2012
Mancam doar E-uri si salariile sunt de 15 milioane pe luna:)) Din iarna FARUL devine satelitul lu Viitoru
nicolae t.-constanta
8 noiembrie 2012
sinucidere

Dee Domnul sa ma insel,dar colaborarea asta e anticamera mortii unei echipe alb-albastre.Incet si sigur,regelesi elimina inaintasii,asa cum in vechile dinastii fii isi inlaturau tatii de la putere.Farul procedand asa nu mai are coloana.Eun cersetor schilodit de venetici.N-am crezut vreodata,ca Farul,sa se indoaie.Viitorul Farului nu e Viitorul!

Adrian
8 noiembrie 2012
pt 4

Corect, asa este, sa speram ca mai exista si oameni cu capul pe umeri care nu se vor inhaita la o asemenea ticalosie ! deja s-au umilit (si ne-au umilit) destul lasandu-i pe taranii de la Ovidiu sa ne murdareasca stadionul ! AJUNGE !

MsT
8 noiembrie 2012
mda

cu alte cuvinte ne vindem definitiv

cioara
8 noiembrie 2012
Cu Farul pana la moarte!!!

Echipa asta a ajuns asa tot din cauza constantenilor pentru ca acesti oameni nu stiu sa iubeasca o echipa , ei nu stiu ce inseamna sa fii suporter marea majoritate ... lor le place doar steaua . Muie Steaua!!! muie Hagi!!! Muie oamenilor de nimic!!!

lacusta
8 noiembrie 2012
constanta

decat sa fim satelitul viitorului mai bine in liga 3 a

suporter farul
8 noiembrie 2012
pt 1 si 2

ce va plangeti atata , la cum joaca jucatorii farului nici parizer nu merita , nu le plac copanele cu pilaf ce vor icre negre si vitel la protap,:))

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7164 secunde