Fără pași greșiți! HC Dobrogea Sud, pregătiri pentru meciul de la Călărași

414
Fără pași greșiți! HC Dobrogea Sud, pregătiri pentru meciul de la Călărași - fara-1555949320.jpg

Articole recomandate

După victoria uriașă obținută, runda trecută, în fața CSM-ului București, urmată de întâlnirea cu suporterii, găzduită de unul dintre sponsorii echipei, Farmacia Catena, handbaliștii de la HC Dobrogea Sud și-au reluat pregătirile în vederea următorului meci de campionat.

Mâine, de la ora 19.00, HC Dobrogea Sud va întâlni, în deplasare, pe AHC Dunărea Călărași, într-o partidă contând pentru etapa a treia a play-off-ului Ligii Naționale de handbal masculin, Seria A.

Cu 12 puncte la activ, formația constănțeană, antrenată de Zvonko Sundovski, ocupă fotoliul de lider al seriei, cu un avans consistent

(5 puncte) față de principala contracandidată, CSM București, în timp ce Dunărea este pe locul 4, cu doar 2 puncte.

Ținând cont nu numai de liniile de clasament, ci și de valoarea individuală a componenților celor două loturi, echipa constănțeană pornește cu prima șansă, dar, pentru a fi sigură de accesul în marea finală, în care, cel mai probabil, va înfrunta pe Dinamo, trebuie să evite și cel mai mic pas greșit.

"Cu toții ne dorim să jucăm finala. Suntem în grafic și trebuie să ne pregătim cu atenție, pentru că ne așteaptă trei deplasări foarte grele, la Călărași, Timișoara și București. Suntem pe primul loc, dar trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ", a declarat președintele HC Dobrogea Sud, Ionuț Stănescu.

v v v

Echipa CSM București a câștigat Cupa României la handbal feminin, după o finală dramatică, cu prelungiri, în fața liderului Ligii Naționale, SCM Râmnicu Vâlcea, scor 30-29, în timp ce HC Zalău și-a adjudecat medalia de bronz, câștigând la pas, scor 30-24, finala mică, în care adversară i-a fost CS Măgura Cisnădie.

Iată și premiile individuale adjudecate de organizatorii Final Four-ului de la Bistrița: cea mai bună jucătoare - Andrea Lekic (CSM București); cel mai bun portar - Jelena Grubisic (CSM București); cea mai bună marcatoare - Ada Moldovan (CS Măgura Cisnădie); cea mai bună apărătoare - Alexandra Severin (HC Zalău). 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2773 secunde